Επιτυχίες σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και σε διεθνή τουρνουά με την εθνική ομάδα πάλης, για τους αθλητές του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ Reviewed by Momizat on . Νέες σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Στα Τρίκαλα διεξήχθη την Παρασκευή 13 Μαΐου το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα και 14 Μαΐου το Πανελλήνι Νέες σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Στα Τρίκαλα διεξήχθη την Παρασκευή 13 Μαΐου το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα και 14 Μαΐου το Πανελλήνι Rating: 0

Επιτυχίες σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και σε διεθνή τουρνουά με την εθνική ομάδα πάλης, για τους αθλητές του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Επιτυχίες σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και σε διεθνή τουρνουά με την εθνική ομάδα πάλης, για τους αθλητές του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Νέες σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Στα Τρίκαλα διεξήχθη την Παρασκευή 13 Μαΐου το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα και 14 Μαΐου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 15.

Ένα τριήμερο γεμάτο αγώνες για τους αθλητές του Α.Σ.Τ, στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν ο Κωνσταντίνος Αργυρίου με το (1 Επαλ) στα 97 κιλά και ο Σωτήρης Μπακόπουλος με το (3 Γελ) στα 60 κιλά.

Το Σάββατο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Στέφανος Βασδέκης στα 68 κιλά την 7η θέση ο Πέτρος Τρέλλης στα 62 κιλά ακόμα αγωνίστηκε χωρίς να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο ο Γεώργιος Μήτσιος στα 62 κιλά. 

Συνέχεια επιτυχίων για τους αθλητές του Α.Σ.Τ, το διεθνές τουρνουά παίδων που διεξήχθη στην Ρουμανία με την εθνική ομάδα, οπου αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Θάνος στα 110 κιλά παίδων, όπου και κατέκτησε την 4ή θέση με δύο νίκες και της Θεοδώρας Αργυρίου την  Πέμπτη θέση στα 73 κιλά κορασίδων. 
Συγχαρητήρια του Δ.Σ σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή Βασίλειο Μότσιο. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή