"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Επιτυχίες του Γ.Σ.Τρικάλων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγορίας Κ20

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πολύ ωραία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι  αθλητές του Γ.Σ.Τρικάλων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 που έγινε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι επιτυχίες αυτές είναι συνέχεια των επιτυχιών που είχαν οι αθλητές του Ιστορικού Γ.Σ.Τρικάλων στα μέχρι τώρα διεξαχθέντα πρωταθλήματα και δείχνουν τη δυναμική που αναπτύσσεται συστηματικά με την ανάδειξη νέων αθλητών αλλά και την συνεχή άνοδο  που σημειώνουν οι μεγαλύτεροι αθλητές.

Στη Θεσσαλονίκη εντυπωσίασαν δύο αθλήτριες του Συλλόγου η 19χρονη Ευτυχία Γιουβρή και η  16χρονη Δήμητρα Ντάσκα.

Πιο συγκεκριμένα:

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΟΥΒΡΗ  άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις για δύο λόγους: στον πρωινό  προκριματικό της Κυριακής των 800μ κατά τη διάρκεια της κούρσας σπρώχτηκε από την αθλήτρια που ακολουθούσε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο στίβο με πολλές εκδορές ιδιαίτερα στα γόνατα. Παρ’ ότι έμεινε τελευταία και πολλά μέτρα από τις άλλες αθλήτριες τερμάτισε στη 2η θέση για να προκριθεί στον τελικό με χρόνο 2΄20΄΄44. Στον απογευματινό τελικό μετά από ένα έντονο συναγωνισμό πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στη μέχρι τώρα αθλητική της πορεία 2΄11΄΄54.

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΤΑΣΚΑ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνισηστο δρόμο των 1500μ πήρε την  5η θέση με χρόνο 4΄53΄΄56.  Παρότι αυτή η θέση αλλά και ο χρόνος συνιστούν μεγάλη επιτυχία για την ηλικία της, εντούτοις η απειρία  της έπαιξε σημαντικό ρόλο. Και αυτό γιατί η Δήμητρα είναι 16 χρονών και το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 όπου αναμένεται να πρωταγωνιστήσει είναι αυτό του ερχόμενου Σαββατοκύριακου που θα γίνει στο Βόλο στις 10 και 11 Ιουλίου.

Ο ΦΑΜΙΟ ΛΑΠΟΥΣΗ πήρε μέρος στον προκριματικό του δρόμου των 800μ και πέτυχε την επίδοση των 2΄05΄΄70  καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης