Επιτυχίες των αθλητών του Γ.Σ.Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι  αθλητές του Γ.Σ.Τρικάλων στους αγώνες του περασμένου Σαββάτου που έγιναν στη Λαμία προς τιμή της Νίκης Μπα Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι  αθλητές του Γ.Σ.Τρικάλων στους αγώνες του περασμένου Σαββάτου που έγιναν στη Λαμία προς τιμή της Νίκης Μπα Rating: 0

Επιτυχίες των αθλητών του Γ.Σ.Τρικάλων

Επιτυχίες των αθλητών του Γ.Σ.Τρικάλων

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι  αθλητές του Γ.Σ.Τρικάλων στους αγώνες του περασμένου Σαββάτου που έγιναν στη Λαμία προς τιμή της Νίκης Μπακογιάννη, η οποία ήταν  2η Ολυμπιονίκης  στο Άλμα σε Ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996.

Τους αγώνες αυτούς με την επωνυμία “Νίκη Μπακογιάννη” που έγιναν στο νέο στάδιο της Καμαρίτσας, διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο  Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας και ο Έσπερος Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας Π.Ε. Φθιώτιδας, και το Δήμο Λαμιέων.

Στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος και δύο αθλητές του Γ.Σ.Τρικάλων, ο Γιώργος Πόπα και ο Κωνσταντίνος Σιακαβάρας.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ  ήρθε 1ος στο δρόμο των 1200μ στην κατηγορία Κ16 με χρόνο 3΄28΄΄82. Ο χρόνος θα ήταν καλύτερος για τον Κωνσταντίνο  αν είχε μεγαλύτερο συναγωνισμό και εάν κατά τη διάρκεια της κούρσας δεν φυσούσε με αποτέλεσμα ο αέρας να δυσκολεύει τις προσπάθειες των αθλητών.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΠΑ  πήρε την 3η θέση στο δρόμο των 800μ με επίδοση 1΄54΄΄99. Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιώργο. Και εδώ τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι αθλητές ήταν ο αέρας.

Τους αθλητές συνόδευσε στους αγώνες ο προπονητής τους Δημήτρης Σούλας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή