ΕΠΣ Τρικάλων: Μόνο 5 ομάδες θα έχουν δικαίωμα ψήφου στη ΓΣ – Εκτός Μητρώου τα Μετέωρα και άλλα ιστορικά σωματεία Reviewed by Momizat on . Μόνο πέντε μόνο σωματεία θα έχουν δικαίωμα ψήφου στην προσεχή τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων στις 26 Αυγούστου 2021 μετά α Μόνο πέντε μόνο σωματεία θα έχουν δικαίωμα ψήφου στην προσεχή τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων στις 26 Αυγούστου 2021 μετά α Rating: 0

ΕΠΣ Τρικάλων: Μόνο 5 ομάδες θα έχουν δικαίωμα ψήφου στη ΓΣ – Εκτός Μητρώου τα Μετέωρα και άλλα ιστορικά σωματεία

ΕΠΣ Τρικάλων: Μόνο 5 ομάδες θα έχουν δικαίωμα ψήφου στη ΓΣ – Εκτός Μητρώου τα Μετέωρα και άλλα ιστορικά σωματεία

Μόνο πέντε μόνο σωματεία θα έχουν δικαίωμα ψήφου στην προσεχή τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων στις 26 Αυγούστου 2021 μετά από την επικύρωση του τηρούμενου στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ηλεκτρονικού μητρώου αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του Ν.4714/2020.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα tameteora.gr, σύμφωνα με τον πίνακα που απέστειλε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στην ΕΠΣΤ, οι ομάδες αυτές είναι οι εξής:

  1. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΚΗ ΚΗΠΑΚΙ ΣΑΡΑΓΙΩΝ
  2. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΟΥ
  3. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΡΟΠΩΤΟΥ
  4. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΙΝΟΥΣ
  5. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΙΑΚΟΣ

Όπως γίνεται αντιληπτό, ιστορικές ομάδες του νομού μας, όπως τα Μετέωρα, δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο και δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. της ΕΠΣΤ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή