Ευχαριστήρια επιστολή του Γ. Παπασίμου Reviewed by Momizat on . Σε αυτές τις τόσο καθοριστικές για το μέλλον του λαού και της χώρας εκλογές, η πολιτική κίνηση ιδεών και δράσης «Πράττω», συμμετείχε ως πολιτικός σύμμαχος του Σ Σε αυτές τις τόσο καθοριστικές για το μέλλον του λαού και της χώρας εκλογές, η πολιτική κίνηση ιδεών και δράσης «Πράττω», συμμετείχε ως πολιτικός σύμμαχος του Σ Rating: 0

Ευχαριστήρια επιστολή του Γ. Παπασίμου

Ευχαριστήρια επιστολή του Γ. Παπασίμου

Σε αυτές τις τόσο καθοριστικές για το μέλλον του λαού και της χώρας εκλογές, η πολιτική κίνηση ιδεών και δράσης «Πράττω», συμμετείχε ως πολιτικός σύμμαχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ως συνεργαζόμενος, υποψήφιος στα Τρίκαλα αγωνίστηκα και προσπάθησα να συμβάλλω με τους φίλους και συνεργάτες μου στην εκλογική νίκη.
Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμβολή μας στην επιτυχία του πολιτικού στόχου και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε για το καλό του λαού και του τόπου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, από καρδιάς τους πολίτες των Τρικάλων που με τίμησαν με την ψήφο τους και όλους όσοι συνέβαλαν στο να αναπτυχθεί, στην πολύ σύντομη προεκλογική περίοδο, ένας πολύ γόνιμος διάλογος για τα σοβαρά προβλήματα του νομού μας.
Συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου που εξελέγησαν και όλους τους άλλους για τον αγώνα που έκαναν.
Εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε παρόντες στη συνέχεια.
Γιώργος Παπασίμος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή