Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Φρούριο την Πέμπτη Reviewed by Momizat on . Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2016, διοργανώνουν στο θέατρ Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2016, διοργανώνουν στο θέατρ Rating: 0

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Φρούριο την Πέμπτη

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Φρούριο την Πέμπτη

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2016, διοργανώνουν στο θέατρο του κάστρου της πόλεως των Τρικάλων, μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Φεγγάρι μου Λαμπρό!!!», σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων, την Πέμπτη 18 Αυγούστου (21:30 μ.μ).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αφιέρωμα στα μελωδικά τραγούδια των δημιουργών Γιάννη Σπανού και Μίμη Πλέσσα, με την ορχήστρα του Μουσείου Τσιτσάνη.
frourio-afisa
«Πιστεύουμε, ότι και φέτος θα μπορέσουμε να χαρίσουμε στο κοινό, την Πέμπτη 18 Αυγούστου μια βραδιά αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή