"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

“Κάλεσμα σε συγκέντρωση για μαζική παρέμβαση στην περιοχή των Αγράφων”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εδώ και μια εβδομάδα στα βουνά των Αγράφων βρίσκονται 3 μηχανήματα (πάνω από τα Καμάρια) συνοδευόμενα από σεκιούριτι και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έχουν κατακλύσει την περιοχή ελέγχοντας διαρκώς ποιος και γιατί περνάει.

Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο οι εργολάβοι μπορούν να ανέβουν στο βουνό, καθώς η μετατροπή των Αγράφων σε μια βιομηχανική ζώνη ανεμογεννητριών, βρίσκει απέναντι τις τοπικές κοινωνίες και ένα αρκετά μεγάλο δυναμικό ανθρώπων που αντιτίθεται στη λεηλασία της φύσης.

Το προηγούμενο Σάββατο δώσαμε μια πρώτη άμεση απάντηση τόσο στις κινήσεις της εταιρείας , όσο και στις δυνάμεις της αστυνομίας, κάνοντας κατανοητό, ότι δεν έχουν θέση σε αυτά τα μέρη.

Θεωρούμε πως οι δράσεις και η παρουσία μας πάνω στο βουνό πρέπει να πολλαπλασιάζονται, γεμίζοντας την ορεινή περιοχή με κόσμο που δεν θα επιτρέψει την καταστροφή των Αγράφων. Με την συνεχή παρουσία μας να δηλώσουμε, την αντίθεση και αντίσταση, στα σχέδια των επενδυτών και του κράτους για την γη μας. Να δηλώσουμε ότι θα αγωνιστούμε με αξιοπρέπεια, χωρίς να μας φοβίσουν οι κατασταλτικές δυνάμεις.

Καλούμε όλους τους Καρδιτσιώτες και Ευρυτάνες, όλους τους κατοίκους των Αγράφων, όλους τους φίλους των βουνών και τους αγωνιστές, να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση για την υπεράσπιση των βουνοκορφών.

Καλούμε την Κυριακή 29 Σεπτέμβρη και ώρα 10.00 σε συγκέντρωση στον σταθμό των τρένων στην Καρδίτσα, ώστε με την μαζική μας παρουσία, να ξεκινήσουμε για παρέμβαση στην περιοχή των Αγράφων, στέλνοντας ξανά το μήνυμα της αντίστασης στο έγκλημα που επιχειρείται να πραγματοποιηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης