Και στην Θεσσαλονίκη παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Πανάγου: Π Υ Λ Η – Τρικάλων, “Ο Τόπος – Η Ιστορία – Οι Άνθρωποι” Reviewed by Momizat on . Ο κ Βασίλης Πανάγος με σπουδαία προσφορά στον πολιτισμό και την πολιτιστική κληρονομιά έγραψε ένα πολύ ωραίο βιβλίο για τον τόπο του , την Πύλη , το οποίο και τ Ο κ Βασίλης Πανάγος με σπουδαία προσφορά στον πολιτισμό και την πολιτιστική κληρονομιά έγραψε ένα πολύ ωραίο βιβλίο για τον τόπο του , την Πύλη , το οποίο και τ Rating: 0

Και στην Θεσσαλονίκη παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Πανάγου: Π Υ Λ Η – Τρικάλων, “Ο Τόπος – Η Ιστορία – Οι Άνθρωποι”

Και στην Θεσσαλονίκη παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Πανάγου: Π Υ Λ Η – Τρικάλων, “Ο Τόπος – Η Ιστορία – Οι Άνθρωποι”

Ο κ Βασίλης Πανάγος με σπουδαία προσφορά στον πολιτισμό και την πολιτιστική κληρονομιά έγραψε ένα πολύ ωραίο βιβλίο για τον τόπο του , την Πύλη , το οποίο και ταξιδευύει και εκτός Τρικαλινών συνόρων ….

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Πλατεία Ιπποδρομίου), θα γίνει η 2η παρουσίαση του βιβλίου Π Υ Λ Η  –  Τρικάλων   “Ο Τόπος – Η Ιστορία – Οι Άνθρωποι” . 

vivlio-panagos

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Τρικαλινών Θεσσαλονίκης «Ο Ασκληπιός». Στην παρουσίαση θα προλογίσουν: Νάστα Θάλεια, δικηγόρος, πρόεδρος του συλλόγου τρικαλινών Θεσσαλονίκης, Γωγάκος Στέφανος, Χημικός, αντιπρόεδρος του ομίλου φίλων του Αγίου Όρους και ο συγγραφέας του βιβλίου Βασίλης Πανάγος, εκπαιδευτικός.

Φωτογραφία του Vassilis Panagos.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή