Καλαμπάκα: Τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ που μετέφερε και μαθητές Reviewed by Momizat on . Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 2.00΄ μ.μ. με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Καλαμπάκα – Ελάφι. Ο οδηγός, για άγνωστη μέχρι στιγμής α Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 2.00΄ μ.μ. με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Καλαμπάκα – Ελάφι. Ο οδηγός, για άγνωστη μέχρι στιγμής α Rating: 0

Καλαμπάκα: Τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ που μετέφερε και μαθητές

Καλαμπάκα: Τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ που μετέφερε και μαθητές

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 2.00΄ μ.μ. με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Καλαμπάκα – Ελάφι.

Ο οδηγός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου σε ευθεία στο ύψος του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαμπάκας και ανατράπηκε σε παρακείμενο αγρό, σε βάθος 1 περίπου μέτρου.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά κάποιοι ηλικιωμένοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι τρεις μαθητές που μετέφερε το λεωφορείο δεν έπαθαν απολύτως τίποτε.

Επί τόπου βρέθηκαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, για να βοηθήσουν να βγουν από το λεωφορείο οι επιβάτες, οι οποίοι εξήλθαν από το παρμπρίζ που έσπασε για αυτό τον λόγο.

tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή