Καταγγελία γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Καταγγέλουμε την εγκληματική πολιτική του Υπουργείου παιδείας και της β΄βάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων που αποφάσισαν μετά από σαράντα πέντε ημέρες λειτουργίας τω Καταγγέλουμε την εγκληματική πολιτική του Υπουργείου παιδείας και της β΄βάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων που αποφάσισαν μετά από σαράντα πέντε ημέρες λειτουργίας τω Rating: 0

Καταγγελία γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων

Καταγγελία γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων

Καταγγέλουμε την εγκληματική πολιτική του Υπουργείου παιδείας και της β΄βάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων που αποφάσισαν μετά από σαράντα πέντε ημέρες λειτουργίας των σχολείων να προχωρήσουν στη συγχώνευση των τμημάτων της Β’Λυκείου του σχολείου μας.

Οι γονείς ανησυχούν και αντιδρούν στην ξαφνική του Υπουργείου παιδείας,να προχωρήσει στη σύμπτυξη των τμημάτων εν μέσω κορωνοιού,που θα έχει ολέθριες επιπτώσεις,στην υγεία των παιδιών,στις οικογένειες τους,τη διασπορά του ιού στην κοινωνία,καθώς επίσης και στη σχολική τους πρόοδο.

Ζητάμε την άμεση επίλυση του θέματος,για να αποφευχθούν οι παραπάνω συνέπειες.

Γονείς και κηδεμόνες του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων.

Σχόλια (3)

 • ΝΔ δε θέλατε;

  Θα περιμένετε τουλάχιστόν δύο χρόνια να λυθεί το πρόβλημα και . Αυτοί που μας κατσικώθηκαν δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Ας προσέχατε.

  Απάντηση
 • Ψευτοθόδωρος

  Με τι πεζά πράγματα ασχολείστε!Εμείς εδώ στα Τρίκαλα είμαστε σε άλλη διάσταση. Με την βοήθεια του Μεγάλου μας δημάρχου κυκλοφορούμε όλοι μας με αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, όπως μας ενημέρωσε σήμερα σε διαδικτυακή συνέντευξη και ο Βαγγέλης Βενιζέλος!
  Το θράσος και το ψέμα περισσεύουν σε αυτή την πόλη. Μέχρι πότε θα κοροϊδεύουμε το κόσμο όλο; Ντροπή πιά!

  Απάντηση
  • Φάτσε μάρε

   Για να συμπληρώσω τον “Ψευτοθόδωρο”, που δεν είναι αυτός ο ψεύτης αλλά κάποιος άλλος εδώ στα Τρίκαλα, που ακόμα και ο Τσίπρας ωχριά μπροστά του, οφείλουν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι ψηφοφόροι του Δημάρχου να τον εγκαλέσουν για τα ψέματα που διαδίδονται περί έξυπνης πόλης, τα οποία προφανώς υποθάλπονται από τον ίδιο, και να τον αναγκάσουν να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Όσο δεν γίνεται αυτό, τόσο η παράταξη του όσο και οι ψηφοφόροι του είναι ηθικοί αυτουργοί του ψεύδους που έχει σκεπάσει την πόλη μας.

   Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή