“Κηρήθρες”: Παρουσίαση – συζήτηση για τα νήπια και τις πρώτες επιλογές Reviewed by Momizat on . Η Ελευθερία Παπαδημητρίου- Τσακρή Τρικαλινής καταγωγής έγραψε και δημοσίευσε πρόσφατα στις εκδόσεις Αύρα, ένα βιβλίο απόσταγμα της εμπειρίας της  σαράντα χρόνων Η Ελευθερία Παπαδημητρίου- Τσακρή Τρικαλινής καταγωγής έγραψε και δημοσίευσε πρόσφατα στις εκδόσεις Αύρα, ένα βιβλίο απόσταγμα της εμπειρίας της  σαράντα χρόνων Rating: 0

“Κηρήθρες”: Παρουσίαση – συζήτηση για τα νήπια και τις πρώτες επιλογές

“Κηρήθρες”: Παρουσίαση – συζήτηση για τα νήπια και τις πρώτες επιλογές

Η Ελευθερία Παπαδημητρίου- Τσακρή Τρικαλινής καταγωγής έγραψε και δημοσίευσε πρόσφατα στις εκδόσεις Αύρα, ένα βιβλίο απόσταγμα της εμπειρίας της  σαράντα χρόνων ως νηπιαγωγός, με τον τίτλο Η γιαγιά στα πόδια μας. Το βιβλίο αυτό παρουσιάζεται το Σάββατο στις 8 Νοεμβρίου 2014, στις 8 μ.μ στο βιβλιοπωλείο Κηρήθρες. Θα μιλήσει για το βιβλίο η Κατερίνα Παπανικολοπούλου τ. σχολική σύμβουλος και η συγγραφέας του βιβλίου. Προσκαλούνται να συμμετέχουν στην παρουσίαση- συζήτηση οι εκπαιδευτικοί προσχολικής εκπαίδευσης, οι νέοι γονείς, καθώς και όσοι με οποιοδήποτε τρόπο εμπλέκονται στην ανατροφή των παιδιών.
Βασικά στοιχεία του βιβλίου, οι σωστές επιλογές σε μια σειρά ζητήματα που απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς. Επί τριάντα χρόνια η συγγραφέας λειτουργούσε και διήυθυνε έναν από τα παλαιότερα ιδιωτικά νηπιαγωγεία των Αθηνών. Η πείρα της και η αγάπη για τα παιδιά είναι ο καρπός αυτού του βιβλίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή