Κιόσκι για τους θαμώνες στην κεντρική πλατεία Reviewed by Momizat on . Με ένα κιόσκι, μια όαση ίσκιου και δροσιάς, ο Δήμος Τρικκαίων επιλύει για την ώρα το θέμα της «μικρής Βουλής» στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οπως σημειώνεται Με ένα κιόσκι, μια όαση ίσκιου και δροσιάς, ο Δήμος Τρικκαίων επιλύει για την ώρα το θέμα της «μικρής Βουλής» στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οπως σημειώνεται Rating: 0

Κιόσκι για τους θαμώνες στην κεντρική πλατεία

Κιόσκι για τους θαμώνες στην κεντρική πλατεία

Με ένα κιόσκι, μια όαση ίσκιου και δροσιάς, ο Δήμος Τρικκαίων επιλύει για την ώρα το θέμα της «μικρής Βουλής» στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Οπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής “κατασκευάζοντας το κιόσκι, ο Δήμος προσέφερε πρόσθετη σκιά και χώρο για ανάπαυση των τακτικών θαμώνων της πλατείας (μετά και τα αιτήματά τους), αλλά και όσων αποζητούν σκιά στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.
Η προσωρινή αυτή λύση, σε συνδυασμό με την παλιότερη αλλαγή των καθισμάτων και πριν αποφασιστεί ο τρόπος ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, προσφέρει μια άνετη παραμονή, ειδικά τους θερινούς μήνες.”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή