«Κλείδωσε» για τις 17 Οκτωβρίου η συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ στον Λευκό Οίκο Reviewed by Momizat on . Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα υποδεχτεί τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο στα μέσα Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 17 του μήνα, αναμένο Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα υποδεχτεί τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο στα μέσα Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 17 του μήνα, αναμένο Rating: 0

«Κλείδωσε» για τις 17 Οκτωβρίου η συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ στον Λευκό Οίκο

«Κλείδωσε» για τις 17 Οκτωβρίου η συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα υποδεχτεί τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο στα μέσα Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 17 του μήνα, αναμένονται ωστόσο οι επίσημες ανακοινώσεις από την αμερικανική κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε την πρόσκληση του Τραμπ και θα επισκεφθεί την Ουάσινγκτον.

H ατζέντα της συζήτησης είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, αλλά πιθανότατα το αντικείμενο των συνομιλιών θα είναι η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια και την επιτροπεία και τα προτεινόμενα βήματα για την ανάκαμψη της ελληνικής Οικονομίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων επιχειρήσεων με απώτερο σκοπό τις επενδύσεις στη χώρα μας αλλά και με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας.

Ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από στενούς του συνεργάτες και ενδεχομένως κάποιους υπουργούς.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή