Κώδικας ουσίας και δεοντολογίας από τον Δήμο Τρικκαίων εν όψει Ξωτικών Reviewed by Momizat on . Σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων εν όψει του 5ου Μύλου των Ξωτικών. Συγκαλεί σε σύσκεψη τα ΔΣ όλων των επαγγελματικών φορέων και οργανώσεων του νομού, Σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων εν όψει του 5ου Μύλου των Ξωτικών. Συγκαλεί σε σύσκεψη τα ΔΣ όλων των επαγγελματικών φορέων και οργανώσεων του νομού, Rating: 0

Κώδικας ουσίας και δεοντολογίας από τον Δήμο Τρικκαίων εν όψει Ξωτικών

Κώδικας ουσίας και δεοντολογίας από τον Δήμο Τρικκαίων εν όψει Ξωτικών

Σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων εν όψει του 5ου Μύλου των Ξωτικών. Συγκαλεί σε σύσκεψη τα ΔΣ όλων των επαγγελματικών φορέων και οργανώσεων του νομού, που ασχολούνται με τον τουρισμό, προκειμένου να διαμορφωθεί Κώδικας Δεοντολογίας των καταστηματαρχών, εμπόρων και επαγγελματιών. Ενας Κώδικας, που θα αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο, ό,τι χτίστηκε με κόπο τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, να μη χαθεί. Και, επιπροσθέτως, να αποκτήσει μια ουσιαστική σχέση με τον κάθε Ελληνα, που επισκέπτεται την πόλη και επιθυμεί – και δικαιούται – να του παρέχονται οι καλύτερες υπηρεσίες. Η σχετική πρωτοβουλία έχει έναν ακόμη στόχο: να μπορέσει να οργανωθεί ο τρόπος προώθησης των τρικαλινών προϊόντων στη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας. Ετσι, τα οφέλη για την τοπική κοινωνία θα είναι περισσότερα, στο εγγύς και στο απώτερο μέλλον, καθώς επιχειρείται να αναδειχθεί η παραγωγική ταυτότητα του νομού.
Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Τρικκαίων για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των

Επισκεπτών και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τα εκατομμύρια επισκέπτες, εκφράστηκε ήδη με την αποστολή επιστολής, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Χρυσόστομο Κυρίτση, προς τους:
Πρόεδρο Επιμελητηρίου Τρικάλων
Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας

Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Πύλης

Πρόεδρο Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Διαμερισμάτων, Κάμπινγκ Καλαμπάκας

Πρόεδρο Ενωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

Πρόεδρο Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Μετεώρων

Πρόεδρο Συλλόγου Ξενοδόχων Τρικάλων και Ορεινού Ογκου
Πρόεδρο Ξενοδόχων Επαγγελματιών Ορεινού Ογκου «Ξένιος Ζευς»
Πρόεδρο Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων και Φαστ Φουντ

Πρόεδρο Σωματείου Καφεπωλών και Ουζερί
Πρόεδρο Σωματείου Καφετεριών Ν. Τρικάλων

Πρόεδρο Σωματείου «Τα Χατζηπετρέικα»

Πρόεδρο «Τρικαλινής Γεύσης».
Γίνεται αντιληπτό ότι καλύπτεται ολόκληρο το φάσμα των επαγγελμάτων που σχετίζονται με τον τουρισμό και τη διασκέδαση κάθε είδους. Και μάλιστα, σε ολόκληρο τον νομό Τρικάλων, καθώς ο Μύλος των Ξωτικών αποτελεί πόλο έλξης και αξιοποιείται και σε περιοχές εκτός της πόλης.
Η σύσκεψη ορίστηκε για τη μεθεπόμενη Τρίτη 20 Οκτωβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή