(Κ17) Δήμητρα Απόλλων – OΣΦΠ Reviewed by Momizat on . Σπουδαίο φιλικό με ΟΣΦΠ(Κ17) στα Χάνια Πηλίου Με ένα πολύ μεγάλο φιλικό αγώνα ξεκινάει η νέα σεζόν για τη Δήμητρα Απόλλων (Κ17) αφού στις 5 Αυγούστου στα Xάνια Σπουδαίο φιλικό με ΟΣΦΠ(Κ17) στα Χάνια Πηλίου Με ένα πολύ μεγάλο φιλικό αγώνα ξεκινάει η νέα σεζόν για τη Δήμητρα Απόλλων (Κ17) αφού στις 5 Αυγούστου στα Xάνια Rating: 0

(Κ17) Δήμητρα Απόλλων – OΣΦΠ

(Κ17) Δήμητρα Απόλλων  – OΣΦΠ

Σπουδαίο φιλικό με ΟΣΦΠ(Κ17) στα Χάνια Πηλίου

Με ένα πολύ μεγάλο φιλικό αγώνα ξεκινάει η νέα σεζόν για τη Δήμητρα Απόλλων (Κ17) αφού στις 5 Αυγούστου στα Xάνια Πηλίου , θα αντιμετωπίσει την Κ17 του ΟΣΦΠ όπου πραγματοποιεί το κύριο μέρος της προετοιμασίας του. Θα είναι ο πρώτος σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες , θα διεξαχθεί στο HOTEL “ΜΑΝΘΟΣ” που διαμένει η αποστολή του ΟΣΦΠ στις 18:00 ενώ η αποστολή της Δήμητρας θα συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις Μπαλκούρας την Κυριακή 5/8 και ωρα 13:30 απ ‘ όπου θα αναχωρήσει για το Πήλιο.
Οι αθλητές της Δήμητρας Απόλλων εκτελούν ήδη το πρόγραμμα της μεταβατικής περιόδου ενώ η πρώτη επίσημη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 19/8 και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις της.

 

Φωτογραφία του χρήστη ΑΟ Δήμητρα Απόλλων 2005.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή