Λαρισαίος ο πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του Reviewed by Momizat on . Ενας ακόμη Λαρισαίος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη μάχη με τις φλόγες. Πρόκειται για τον 33χρονο Ματθαίο Μάντζιο που έχει το πατρικό του σπίτι στα Ηπειρώτικα Ενας ακόμη Λαρισαίος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη μάχη με τις φλόγες. Πρόκειται για τον 33χρονο Ματθαίο Μάντζιο που έχει το πατρικό του σπίτι στα Ηπειρώτικα Rating: 0

Λαρισαίος ο πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του

Λαρισαίος ο πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του

Ενας ακόμη Λαρισαίος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη μάχη με τις φλόγες. Πρόκειται για τον 33χρονο Ματθαίο Μάντζιο που έχει το πατρικό του σπίτι στα Ηπειρώτικα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες την ώρα του καθήκοντος όταν έχασε τις αισθήσεις του παλεύοντας να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα στον Πειραιά. Ο άτυχος Λαρισαίος πυροσβέστης, υπηρετούσε στον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Καλλιθεάς.

Την ώρα του καθήκοντος στη μάχη με τις φλόγες είχαν χάσει τη ζωή τους άλλου δύο Λαρισαίοι πυροσβέστες ο Γιάννης Κράγιας και ο Σταύρος Καρβουνιάρης από την Αγιά.

 Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο άτυχος Υπαξιωματικός έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να διασώσει μια γυναίκα 44 ετών, η οποία είχε εγκλωβιστεί σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, ενώ είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα υδραυλικών την 12η Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1981, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2007, ενώ το 2009 αποφοίτησε από την Πυροσβεστική Ακαδημία με το βαθμό του Αρχιπυροσβέστη.
Ήταν άγαμος .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή