"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Λευκός καπνός στο Tρικαλινό ΚΙΝ.ΑΛ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο ξακουστό παζάρι των Τρικάλων είχαν δώσει ραντεβού οι πρώην Πασόκοι του νομού,προκειμένου να βρούνε υποψήφιο για το Δήμο.
Ελπίδα όλων, ήταν να έβγαινε επιτέλους λευκός καπνός μαζί με την  τσίκνα, από την ψησταριά του Τζέλη, όπου θα γινόταν και η συνάντηση
Στη κρίσιμη σύναξη στη παράγκα του πρασινοφρουρού από τη Μπουχούνστα,θα παρευρίσκετο και ο Δήμαρχος της πρωτεύουσας και μεγαλύτερου Δήμου της χώρας, κ Γιώργος Καμίνης.
Πρώτοι στη πράσινη παράγκα, έφθασαν οι συμπέθεροι και ακολούθησαν οι υπόλοιποι, με τελευταίο τον ποδηλάτη Γιώργο Σπαθή.
Το λόγο πήρε ο Λάππας,ο οποίος επισήμανε τον κίνδυνο περιθωριοποίησης της παράταξης και την ανάγκη σύμπραξης με άλλες προοδευτικές δυνάμεις,προκειμένου να υπάρχουν πιθανότητες νίκης.
Εν τέλει τους είπε,ας  κάνουμε το προξενιό με τους ΣΥΡΙΖΑίους όπως η Λούκα Κατσέλη έκανε στον Καμίνη.
Την ομιλία του επικεφαλής της ομάδας,διέκοπτε συνέχεια η Χρύσα, που ήταν σίγουρη ότι και μόνη της, θα πάρει τα σώβρακα του Παπαστεργίου.
Η όλη κατάσταση, είχε ανοίξει την όρεξη του Θανάση Βαβύλη,που καταβρόχθιζε ένα -ένα τα καλαμάκια και τσίτωνε τα νεύρα της αδερφής του Σούλας.
Μα είναι δυνατόν μονολογούσε η κουμπάρα του τρισμέγιστου Σημίτη,να θέλουν να συνεργαστούν με τους Τσιπραίους,που κατέκλεψαν τη χώρα και διόρισαν χιλιάδες;
Στο πρόχειρο βήμα από κασόνια μπίρας,ανέβηκε ο εκλεκτός του ΓΑΠ, Δήμαρχος της πρωτεύουσας και του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας,που τόνισε ότι μόνο με κοινή κάθοδο στις εκλογές του προοδευτικού χώρου, θα υπάρξει νικηφόρο αποτέλεσμα.
Την ώρα που ετοιμαζόταν να προτείνει και τον καταλληλότερο ως επικεφαλής,εμφανίστηκε ο Θόδωρος Σπανός με μια αρκούδα και ένα ντέφι στο χέρι.
Τον  Ηλία Φουντούνα να κάνουμε αρχηγό, φώναξε με όλη του τη δύναμη και άρχισε να τραγουδά χτυπώντας το κρουστό στους ρυθμούς του ύμνου του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, ο περιπλανώμενος σόουμαν.
Eκείνη τη στιγμή ο famous Tάσος Κατσιάνης,πέταξε επιδεικτικά το χωριάτικο λουκάνικο ευγενική προσφορά του καταστήματος, που προσπαθούσε να τεμαχίσει, σύμφωνα με τις επιταγές του savoir vivre και αποχώρησε επιδεικτικά από την ομήγυρη, αναφωνώντας ένα μεγαλοπρεπές : Quelle miserable ..!
Μαυρογιαλούρος.
Η στήλη αποτελεί ευθυμογράφημα και το περιεχόμενό της, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης