Μάγεψε η Tρικαλινή σοπράνο Νίνα Κουφοχρήστου στη συναυλία- αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας στο Μέγαρο Μουσικής Reviewed by Momizat on . Η Τρικαλινή σοπράνο Νίνα Κουφοχρήστου δεν  αφήνει "αφωνους" μόνο τους ευρωπαίους με τις εμφανίσεις της  αλλά και τους Αθηναίους . Αυτές ήταν οι εντυπώσεις από τ Η Τρικαλινή σοπράνο Νίνα Κουφοχρήστου δεν  αφήνει "αφωνους" μόνο τους ευρωπαίους με τις εμφανίσεις της  αλλά και τους Αθηναίους . Αυτές ήταν οι εντυπώσεις από τ Rating: 0

Μάγεψε η Tρικαλινή σοπράνο Νίνα Κουφοχρήστου στη συναυλία- αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας στο Μέγαρο Μουσικής

Μάγεψε η Tρικαλινή σοπράνο Νίνα Κουφοχρήστου στη συναυλία- αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας στο Μέγαρο Μουσικής

Η Τρικαλινή σοπράνο Νίνα Κουφοχρήστου δεν  αφήνει “αφωνους” μόνο τους ευρωπαίους με τις εμφανίσεις της  αλλά και τους Αθηναίους .

Αυτές ήταν οι εντυπώσεις από την εμφάνιση της  στο Μέγαρο Αθηνών στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην Μαρία Κάλας ! 

Η τρικαλινή υψίφωνος ζει και δραστηριοποιείται στη Γερμανία, όπου έχει εμφανιστεί με πληθώρα ρόλων του οπερατικού ρεπερτορίου, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στην Λυρική Σκηνή στο ρόλο της Βασίλισσας της Νύχτας.

Ακόμη έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς τραγουδιού όπως το Grand Prix Maria Callas και ο διαγωνισμός της Montserrat Caballé στην Ισπανία.

Στη συναυλία συμμετείχαν τέσσερις νέες Ελληνίδες σοπράνο με διεθνή καριέρα: η Φανή Αντωνέλου, η Νίνα Κουφοχρήστου, η Μαρία Κωστράκη και η Άρτεμις Μπόγρη, ενώ στο πιάνο ήταν ο Θανάσης Αποστολόπουλος.

φωτογράφος ήταν ο Μάνος Μανιός

Φωτογραφία του χρήστη Nina Koufochristou - Soprano.

Φωτογραφία του χρήστη Nina Koufochristou - Soprano.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή