«Μαγνητίζει» το νέο Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς στον τομέα του πολιτισμού αναμένεται να καταγραφεί το Μουσείο Τσιτσάνη το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες  του για το κο Ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς στον τομέα του πολιτισμού αναμένεται να καταγραφεί το Μουσείο Τσιτσάνη το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες  του για το κο Rating: 0

«Μαγνητίζει» το νέο Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

«Μαγνητίζει» το νέο Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

Ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς στον τομέα του πολιτισμού αναμένεται να καταγραφεί το Μουσείο Τσιτσάνη το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες  του για το κοινό  αρχές Οκτωβρίου .   Ήδη από τώρα ”μαγνητίζει”  και προσελκύει το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας αρχής γενομένης από την γνωστή σεναριογράφο Άννα Χατζησοφιά η οποία για λογαριασμό της ΕΡΤ ενδιαφέρθηκε για τα γυρίσματα εκπομπής αφιερωμένης στο Μουσείο και τη ζωή του Βασίλη Τσιτσάνη . 

portrait1

Να υπενθυμίσουμε ότι σκοπός του « ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» είναι η  προβολή σημαντικών στοιχείων και τεκμηρίων από τη ζωή και το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη, με βασικό στόχο την παρουσίαση και ανάδειξή του στο κοινό. Κι αυτό γιατί το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη δεσπόζει στη ζωή του Ελληνικού λαού για περισσότερο από 60 χρόνια, αντλώντας τη δύναμή του από τη ζωή του λαού, από τούς καθημερινούς του αγώνες για δικαιοσύνη, από τις πίκρες του και τούς πόνους του, από την αγάπη, από ότι όμορφο και αληθινό έχει αυτός ο τόπος.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή