“Μαλλιά κουβάρια” Κούγιας και Γιαλιάς Reviewed by Momizat on . Ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον Χρήστο Γιαλιά μέσω της εφημερίδας «Ελευθερία», κάνοντας λόγο για «μπράβους και υποκείμενα». Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων έδωσε την Ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον Χρήστο Γιαλιά μέσω της εφημερίδας «Ελευθερία», κάνοντας λόγο για «μπράβους και υποκείμενα». Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων έδωσε την Rating: 0

“Μαλλιά κουβάρια” Κούγιας και Γιαλιάς

“Μαλλιά κουβάρια”  Κούγιας και Γιαλιάς

Ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον Χρήστο Γιαλιά μέσω της εφημερίδας «Ελευθερία», κάνοντας λόγο για «μπράβους και υποκείμενα». Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων έδωσε την απάντησή του σχολιάζοντας στο γκρουπ του flnews, χαρακτηρίζοντας τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ «λαμόγιο του ποδοσφαίρου». Ο γιος του Γιαλιά, Γιώργος, για τον οποίο ο Κούγιας έκανε εξίσου αναφορά στις δηλώσεις του, απάντησε από την πλευρά του ότι «δεν έφταναν τα τρία μπαλάκια…».

Ο Χρήστος Γιαλιάς έγραψε: «Βρε τακουνάκια, βρε κοντέ, βρε πουθενά, βρε λαμόγιο του ποδοσφαίρου. Έφαγες 3 αντί για 7 και μιλάς. Αδειοδότηση δεν θα πάρεις νόμιμα τουλάχιστον και το ξέρεις. Να το πεις. Γιατί δεν το λες; Έχω εμπιστοσύνη στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους. Ήμαρτον σταμάτα να μιλάς».

Ο Γιώργος Γιαλιάς ανέφερε: «Έτσι είναι όταν δεν σέβεσαι τις Ιστορίες τον ομάδων. Κάποιος θα βρεθεί και θα σε τιμωρήσει. Μάλλον σε κάποιον δεν έφταναν τα ⚽️⚽️⚽️ μπαλάκια που πήρε σπίτι. Ήθελε και άλλα για να σταματήσει να ασχολείται με εμάς».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή