Μεγάλη η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . (Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύεται με την άδεια της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ, Ελλάδας και Εύβοιας, καθώς οι δημοσιογράφοι μετέχουν στην απεργία) Η πρωτομαγ (Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύεται με την άδεια της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ, Ελλάδας και Εύβοιας, καθώς οι δημοσιογράφοι μετέχουν στην απεργία) Η πρωτομαγ Rating: 0

Μεγάλη η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα

PAME

(Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύεται με την άδεια της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ, Ελλάδας και Εύβοιας, καθώς οι δημοσιογράφοι μετέχουν στην απεργία)

PAME
Η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα ξεκίνησε με τη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων και ολοκληρώθηκε με μαζική μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης με κατάληξη την πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς . Εκεί έγινε κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο του Εργάτη, που δεσπόζει στην πλατεία, από σωματεία ( όπως των εργαζομένων των μισθωτών λογιστών, των συνταξιούχων του ΙΚΑ ) , το ΠΑΜΕ , την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το Σύλλογο Γυναικών Τρικάλων(μέλος της ΟΓΕ), την Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας(ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) , την Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων, την Κομματική Οργάνωση Τρικάλων του ΚΚΕ και το ΤΣ Τρικάλων της ΚΝΕ.
«Ο μόνος ρεαλιστικός, σίγουρος και ελπιδοφόρος δρόμος για το λαό μας σήμερα είναι ο δρόμος που οδηγεί στην έξοδο από τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους. Είναι ο δρόμος που οδηγεί στην ανάπτυξη της ταξικής πάλης, για τις αμοιβές των εργαζομένων, για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Είναι ο δρόμος που οδηγεί σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία του. Αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής Εργατικής Κόκκινης Πρωτομαγιάς» τόνισαν οι ομιλητές στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα .
PAME PROTOMAGIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PAME
PAME
PAME PAME
PAME

PAME

Αφήστε το σχόλιο σας