«Μεταξύ σοβαρού και αστείου» του Αποστόλη Σακκά Reviewed by Momizat on . Δέκα εξαιρετικά λαϊκά τραγούδια περιλαμβάνει το cd «Μεταξύ σοβαρού και αστείου» του Αποστόλη Σακκά  και είναι το δεύτερο cd του δημιουργού .  Ο Αποστόλης Σακκάς Δέκα εξαιρετικά λαϊκά τραγούδια περιλαμβάνει το cd «Μεταξύ σοβαρού και αστείου» του Αποστόλη Σακκά  και είναι το δεύτερο cd του δημιουργού .  Ο Αποστόλης Σακκάς Rating: 0

«Μεταξύ σοβαρού και αστείου» του Αποστόλη Σακκά

Δέκα εξαιρετικά λαϊκά τραγούδια περιλαμβάνει το cd «Μεταξύ σοβαρού και αστείου» του Αποστόλη Σακκά  και είναι το δεύτερο cd του δημιουργού . 

Ο Αποστόλης Σακκάς από τη Φαρκαδόνα  διδάσκει μπουζούκι σε Ωδείο, ενώ συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα ονόματα τις τελευταίες δεκαετίες (Χατζηνάσιος, Κατσαρός, Μακεδόνας, Ασλανίδου κ.ά.).

Στο νέο cd τα τραγούδια ερμηνεύουν οι Μάκης Σεβίλογλου, Χριστίνα Μιχαλάκη, Φανή Μπαρμπή, Λίνα Νούτσου και Αποστόλης Σακκάς.

Οι μουσικοί που έπαιξαν στο cd είναι οι Δήμητρα Καλλιάρα (κονάκι), Γιάννης Σούλτης (βιολί), Σπύρος Καβαλλιεράτος (κιθάρα κλασική – ακουστική), Χρήστος Κιτσόπουλος (φλογέρα), Στέφανος Γεωργίου (βιολί), Κώστας Αρσένης (κόντρα μπάσο), Γιώργος Μίγκας (πιάνο – keyboards), Αποστόλης Σακκάς (μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά και ούτι) και Σωτήρης Ντόντος(ακουστική κιθάρα).

Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν ο Αποστόλης Σακκάς και η Μαρία Μουτσάκη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή