Με άστατο καιρό η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Μαθητές, πρόσκοποι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων του νομού, ετοιμάζονται να αποτίσουν φόρο τιμής στους ήρωες του 1821. Η καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο των Τρ Μαθητές, πρόσκοποι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων του νομού, ετοιμάζονται να αποτίσουν φόρο τιμής στους ήρωες του 1821. Η καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο των Τρ Rating: 0

Με άστατο καιρό η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα

Parelasi
Μαθητές, πρόσκοποι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων του νομού, ετοιμάζονται να αποτίσουν φόρο τιμής στους ήρωες του 1821. Η καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο των Τρικάλων , θα ξεκινήσει στις 12 αύριο το μεσημέρι.

stefania
Οι εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου ξεκίνησαν σήμερα και στα Τρίκαλα με ομιλίες στα σχολεία και στη συνέχεια στις 11 π.μ. με προσκύνημα μαθητών και μαθητριών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο μνημείο Ηρώων στη ΣΜΥ, με καταθέσεις στεφάνων από τα ΤΕΦΑΑ, του τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του υπουργείου Υγείας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

stefania 2
Από τον Δήμο Τρικκαίων ανακοινώνεται ότι εν όψει των εορτασμών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, οι αντιδήμαρχοι θα παραστούν στις παρελάσεις στις τοπικές κοινότητες, ως εξής:
Ηλίας Παπανικολάου: Μεγάλα Καλύβια
Χρήστο Αναστασίου: Γλίνος
Κίμων Αναστασόπουλος: Βαλτινό
Χρυσόστομος Κυρίτσης: Μεγ. Κεφαλόβρυσο
Βασιλένα Μητσιάδη: Διαλεχτό
Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη: Πλάτανος
Γιάννης Κωτούλας: Μεγαλοχώρι
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου θα παραστεί στην παρέλαση στην πόλη των Τρικάλων, η οποία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

stefania 4

Με βροχή ,κρύο και χιονόνερο στα ορεινά θα διεξαχθούν οι παρελάσεις στους δήμους του νομού Τρικάλων . Οι μετερεολογικες προβλέψεις ´δυστυχώς δείχνουν και παλι κακό καιρό με το χειμωνιάτικο τοπίο να επικρατεί και τις προσεχείς ημέρες.
Kairos

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή