Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ πήρε φιλική νίκη επί του ΑΟΤΡΙΚΑΛΑ με 1-2 Reviewed by Momizat on . sportrikala : Με την παρουσία αρκετού κόσμου για τα δεδομένα της εποχής τόσο από τα Τρίκαλα όσο και από την Λάρισα διεξήχθη το γειτονικό φιλικό παιχνίδι με τους sportrikala : Με την παρουσία αρκετού κόσμου για τα δεδομένα της εποχής τόσο από τα Τρίκαλα όσο και από την Λάρισα διεξήχθη το γειτονικό φιλικό παιχνίδι με τους Rating: 0

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ πήρε φιλική νίκη επί του ΑΟΤΡΙΚΑΛΑ με 1-2

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις  η ΑΕΛ πήρε φιλική νίκη επί του ΑΟΤΡΙΚΑΛΑ  με 1-2

sportrikala : Με την παρουσία αρκετού κόσμου για τα δεδομένα της εποχής τόσο από τα Τρίκαλα όσο και από την Λάρισα διεξήχθη το γειτονικό φιλικό παιχνίδι με τους Χρήστο Γιαλιά και Αλέξη Κούγια να δείχνουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους όσα τους χώριζαν πέρυσι και να τα λένε σε φιλικό κλίμα.

DSC_0056

 

Αγωνιστικά οι πολλές αλλαγές αλλά και η κόπωση των ομάδων από την προετοιμασία δεν επέτρεψαν να δούμε μπάλα της προκοπής. Τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκαν, αλλά στην εκπνοή η κούραση κατέβαλλε την ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη, έγιναν πολλά αβίαστα λάθη και η πιο έμπειρη ΑΕΛ με δύο γκολ πήρε μία φιλική νίκη γοήτρου.

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης είδε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα απέναντι σε μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ και εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα.

Εμείς οι υπόλοιποι το πρώτο πράγμα που είδαμε είναι η υπεροπλία στο φετινό ρόστερ των Τρικάλων σε σχέση με το περσινό. Σε όλες τις θέσεις θα γίνει μάχη για την φανέλα του βασικού με τον Σταύρο Ψιμουλάκη να δίνει το στίγμα των προθέσεων του: Στηρίζεται στους περσινούς και με το σταγονόμετρο θα μπαίνουν οι καινούργιοι στην ομάδα.

Το δεύτερο ολοφάνερο στοιχείο είναι ότι εκτός από την ποσότητα υπάρχει και ποιότητα. Μπαϊκαρά, Ίλιτς, Στογιάνοβιτς (απίστευτο μηχανάκι) και κάποια άλλα νέα παιδιά ξέρουν πολλά κιλά μπάλα ενώ και στην κορυφή της επίθεση ο θηριώδης Ράσιτς δείχνει στοιχεία …Χρούμπες!

Τέλος το τρίτο στοιχείο είναι η δίψα του κόσμου για την ομάδα. Χειροκρότησε, στήριξε, ενθάρρυνε και έδειξε ότι και φέτος θα είναι το δυνατό χαρτί της ομάδας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή