Με επιτυχία η έκθεση των Τρικαλινών ζωγράφων Reviewed by Momizat on . Λήγει την αύριο Τετάρτη η έπετειακή έκθεση ζωγραφικής «30 Χρόνια» του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων στην «ΣΟΥΙΤΑ Art Café”. Όπως είναι ήδη γνωστό η έκθεση ξεκίνη Λήγει την αύριο Τετάρτη η έπετειακή έκθεση ζωγραφικής «30 Χρόνια» του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων στην «ΣΟΥΙΤΑ Art Café”. Όπως είναι ήδη γνωστό η έκθεση ξεκίνη Rating: 0

Με επιτυχία η έκθεση των Τρικαλινών ζωγράφων

01
Λήγει την αύριο Τετάρτη η έπετειακή έκθεση ζωγραφικής «30 Χρόνια» του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων στην «ΣΟΥΙΤΑ Art Café”.
Όπως είναι ήδη γνωστό η έκθεση ξεκίνησε με μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση στις 11 Δεκεμβρίου, με την οποία ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων γιόρτασε τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυσή του και παρουσίασε στο κοινό της πόλης το Λεύκωμα που εξέδωσε για το γεγονός αυτό. Η έκθεση λειτούργησε στο φιλόξενο χώρο της «ΣΟΥΙΤΑΣ» όλο αυτό το διάστημα των 20 ημερών και δέχτηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, φίλων του Συλλόγου, αλλά και θαμώνων που πλαισίωσαν και όλες τις άλλες εκδηλώσεις που έγιναν σ΄ αυτό το χώρο τις μέρες των Εορτών.

01

Ευχαριστούμε
· τους συμπολίτες μας που για μια ακόμα φορά ήταν κοντά μας,
· το Διευθυντή και το προσωπικό της «Σουίτας» για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης και της έκθεσης,
· τον Διευθυντή και το προσωπικό των εκδόσεων «ΚΡΟΥΠΗ», που επιμελήθηκαν και εξέδωσαν το Λεύκωμα και, όλως ιδιαιτέρως,
· την κα Λέλα Κατεχάκη, δημοσιογράφο και καλή φίλη του Συλλόγου, γιατί με τη δική της καθοδήγηση και με τις δικές της ιδέες έκανε εφικτή για μας την έκδοση του Λευκώματος.
Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους, με Υγεία, Ειρήνη και Δημιουργικότητα!
[ Το Λεύκωμα διατίθεται στην τιμή των 10 Ευρώ προς ενίσχυση του Συλλόγου. Όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνεί με το τηλέφωνο 6974069373]

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή