Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Παρουσία του Δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη και πλήθος πιστών , τελέστηκε στις έντεκα το πρωί στο ποταμό Πηνειό, στη Φαρκαδόνα, ο αγιασμός των υδάτων. Ε Παρουσία του Δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη και πλήθος πιστών , τελέστηκε στις έντεκα το πρωί στο ποταμό Πηνειό, στη Φαρκαδόνα, ο αγιασμός των υδάτων. Ε Rating: 0

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Φαρκαδόνα

000000000000000000000000000

Παρουσία του Δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη και πλήθος πιστών , τελέστηκε στις έντεκα το πρωί στο ποταμό Πηνειό, στη Φαρκαδόνα, ο αγιασμός των υδάτων. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται η ανάδυση του τιμίου σταυρού στον ποταμό Πηνειό της Φαρκαδόνας, ένα καινούργιο έθιμο το οποίο και θα καθιερωθεί πλέον στην ενορία του κεντρικού διαμερίσματος του δήμου μας.
Το παρών στον εορτασμό μεταξύ άλλων έδωσαν εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, η σύζυγος του βουλευτή Τρικάλων κ. Μιχάλη Ταμήλου κα Στέλλα Ντούβλη, δημοτικοί τοπικοί σύμβουλοι, κ.ά.
Μετά το πέρας της τελετής, ο κος Δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης και ο εφημέριος Φαρκαδόνας πάτερ Αθανάσιος Κούτσιας, ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία και δύναμη.
000000000000000000000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή