Με την ηλεκτροκίνηση Kαλαμπάκα – Παλαιοφάρσαλος τι γίνεται; Reviewed by Momizat on . Σε πορεία επαναδημοπράτησης είναι το σημαντικό σιδηροδρομικό έργο για την ηλεκτροκίνηση στη μονή γραμμή Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα. Σύμφωνα με πληροφορίες o διαγω Σε πορεία επαναδημοπράτησης είναι το σημαντικό σιδηροδρομικό έργο για την ηλεκτροκίνηση στη μονή γραμμή Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα. Σύμφωνα με πληροφορίες o διαγω Rating: 0

Με την ηλεκτροκίνηση Kαλαμπάκα – Παλαιοφάρσαλος τι γίνεται;

Με την ηλεκτροκίνηση Kαλαμπάκα – Παλαιοφάρσαλος  τι γίνεται;

Σε πορεία επαναδημοπράτησης είναι το σημαντικό σιδηροδρομικό έργο για την ηλεκτροκίνηση στη μονή γραμμή Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα. Σύμφωνα με πληροφορίες o διαγωνισμός που ήταν να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του του 2018, έμπλεξε σε δικαστικές εμπλοκές οι οποίες έσερναν χρονικά την όλη διαδικασία με αποτέλεσμα η ΕΡΓΟΣΕ να αποφασίσει πριν από μερικούς μήνες την ακύρωση του.

Τώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προετοιμάζεται η επαναδημοπράτηση του έργου, το οποίο θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και την ίδια πηγή χρηματοδότησης.

Το κόστος του έργου με το ΦΠΑ είναι 54,16 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 43,68εκατ.ευρώ) και αφορά την εφαρμογή συστήματος ηλεκτροκίνησης µε μονοφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα 25 kV/50Hz, στην ανακαινισμένη σιδηροδρομική γραµµή Παλαιοφάρσαλος- Καλαμπάκα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή