Με τούρτα… Μαθουσαλίξ γιόρτασε τα γενέθλια του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! Reviewed by Momizat on .   Με μια ιδιαίτερη και ευφάνταστη τούρτα γιόρτασε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τα 98α γενέθλια του. Τα εγγόνια του και   Με μια ιδιαίτερη και ευφάνταστη τούρτα γιόρτασε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τα 98α γενέθλια του. Τα εγγόνια του και Rating: 0

Με τούρτα… Μαθουσαλίξ γιόρτασε τα γενέθλια του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

Με τούρτα… Μαθουσαλίξ γιόρτασε τα γενέθλια του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

 

Με μια ιδιαίτερη και ευφάνταστη τούρτα γιόρτασε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τα 98α γενέθλια του.

Τα εγγόνια του και τα παιδιά του, επιφύλασσαν στον επίτιμο πρόεδρο μια τούρτα… έκπληξη η οποία απεικόνιζε τον Μαθουσαλίξ, γνωστό ήρωα από τα κόμικ του «Αστερίξ».

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του επίτιμου διαλέγει μια τέτοια τούρτα για τα γενέθλιά του. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε κλείσει τα 97 μαζί με τον Πανοραμίξ και τα 96 παρέα με τον… Παπαστρούμφ!

Την οικογενειακή φωτογραφία ανήρτησε μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ντόρα Μπακογιάννη γράφοντας «Με μερικά μόνο από τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του. Σε πείσμα των πολλών η τούρτα είναι Μαθουσαλίξ».

Πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή