Μικέλης Χατζηγάκης: «Τα μηνύματα της 28ης Οκτωβρίου» Reviewed by Momizat on . Στην παρέλαση της Καλαμπάκας για την 28η Οκτωβρίου παρευρέθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης για να τιμήσει την εθνική μας επέτειο αλλά και τους πολίτες της περιφέρειας Στην παρέλαση της Καλαμπάκας για την 28η Οκτωβρίου παρευρέθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης για να τιμήσει την εθνική μας επέτειο αλλά και τους πολίτες της περιφέρειας Rating: 0

Μικέλης Χατζηγάκης: «Τα μηνύματα της 28ης Οκτωβρίου»

Μικέλης Χατζηγάκης: «Τα μηνύματα της 28ης Οκτωβρίου»

Στην παρέλαση της Καλαμπάκας για την 28η Οκτωβρίου παρευρέθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης για να τιμήσει την εθνική μας επέτειο αλλά και τους πολίτες της περιφέρειας Καλαμπάκας. Μετά το τέλος της παρελάσεως ο Μικέλης δήλωσε τα εξής:

                                   

«Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί μια ένδοξη ημέρα για τον Ελληνισμό γιατί φέρνει στο μυαλό μας τον ηρωισμό του λαού μας. Άλλωστε, ο Ουίνστων Τσώρτσιλ είπε το γνωστό απόφθεγμα πως «οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες αλλά οι ήρωες σαν Έλληνες». Είναι αλήθεια, λοιπόν, πως ο Ελληνικός λαός όταν βρέθηκε ενωμένος στην ιστορία του θριάμβευσε». Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που τόνισε ο Μικέλης Χατζηγάκης. Το δεύτερο μήνυμα είναι ότι «οι Έλληνες μπορούν να μεγαλουργήσουν όταν υπάρχει ένας εθνικός στόχος. Και αυτό είναι ιδιαίτερα επίκαιρο σήμερα μετά από 8 χρόνια βαθιάς κρίσης. Υπάρχει, όμως, και ένα τρίτο μήνυμα. Ότι οι Έλληνες είναι βαθιά δημοκρατικός λαός και δεν ανέχεται το οποιοδήποτε είδος ολοκληρωτισμού ή φασισμού. Απόδειξή αυτού είναι το ΌΧΙ στον Μουσολίνι. Θεωρώ πως στα δύσκολα χρόνια που περνάει τελευταία η Ελλάδα, αυτά τα 3 μηνύματα πρέπει να αποτελέσουν την πυξίδα μας».

Σχόλια (1)

  • Δικαιόπολης

    Αγαπητέ Μικέλη
    Πολύ ωραίο το μήνυμα σας, για τον αντιφασιστικό αγώνα του Ελληνικού Λαού της γενιάς του ’40 που έδωσε την πρώτη νίκη στους συμμάχους καθώς ο ποιητής έγγραψε αργότερα ” Έλληνες μες τα σκοτεινά δείχνουν το δρόμο”. Για το φασισμό των αγορών και του νεοφιλελευθερισμού τι έχετε να μας πείτε; Τι μήνυμα θα μας απευθύνετε; Το περιμένουμε.

    Υστερόγραφο: Τι θα γίνει θα δώσετε κάποτε απάντηση για το σοβαρό θέμα της παραποίησης των μακροοικονομικών δεδομένων και του ελλείμματος του 2009 με βάση τα οποία κατηγόρησαν και το κόμμα σας. Τι θα γίνει με την υπόθεση Γεωργίου ένα τόσο σοβαρό θέμα θα μπει στο αρχείο;

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή