Μικρέ μου πρίγκιπα,συνεχίζουμε το ταξίδι μας… Reviewed by Momizat on . Βίκυ Ιακωβάκη : Ήταν καλοκαίρι του 2009,μόλις είχα αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων κ. Στέφανος Βίκυ Ιακωβάκη : Ήταν καλοκαίρι του 2009,μόλις είχα αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων κ. Στέφανος Rating: 0

Μικρέ μου πρίγκιπα,συνεχίζουμε το ταξίδι μας…

Μικρέ μου πρίγκιπα,συνεχίζουμε το ταξίδι μας…

Βίκυ Ιακωβάκη : Ήταν καλοκαίρι του 2009,μόλις είχα αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων κ. Στέφανος Νταλάσης,τον οποίο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη τη καρδιάς μου,μου εμπιστεύτηκε τον πρώτο μου επαγγελματικό ρόλο,εκείνον του “Μικρού Πρίγκιπα”.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μου με προορισμό τον πλανήτη Θέατρο…Δε θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα το 2017 παρά με την απονομή επαίνου για τη συμμετοχή μου στο καλλιτεχνικό έργο του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων από το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου,με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την ίδρυση του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων.

Φωτογραφία της Βίκυ Ιακωβάκη.

Ευχαριστώ θερμά για όλα αυτά τα οχτώ χρόνια συνεργασίας και προσφοράς μου στο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων τις δημοτικές αρχές της πόλης μας,τους προέδρους και τα μέλη του Δ.Σ. του θεάτρου,τον καλλιτεχνικό διευθυντή,καθώς επίσης το διοικητικό και καλλιτεχνικό προσωπικό,τους αγαπημένους μου συναδέλφους ηθοποιούς που αποτελούν πια τη θεατρική μου οικογένεια.

Χαίρομαι πολύ που εκείνο το παιδικό μου όνειρο να γίνω ηθοποιός έλαβε σάρκα και οστά και γιγαντώθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων.

Μικρέ μου πρίγκιπα,συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον υπέροχο κόσμο του θεάτρου.

Φωτογραφία της Βίκυ Ιακωβάκη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή