Μπάγερν Μονάχου: Ο Λεβαντόφσκι ζήτησε να φύγει! Reviewed by Momizat on . Την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου ζήτησε ο Πολωνός άσος - Δεν τον παραχωρούν οι Βαυαροί με λιγότερα από 117 εκατ. ευρώ. Έτσι, σύμφωνα με το «Sky Sports» Την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου ζήτησε ο Πολωνός άσος - Δεν τον παραχωρούν οι Βαυαροί με λιγότερα από 117 εκατ. ευρώ. Έτσι, σύμφωνα με το «Sky Sports» Rating: 0

Μπάγερν Μονάχου: Ο Λεβαντόφσκι ζήτησε να φύγει!

Μπάγερν Μονάχου: Ο Λεβαντόφσκι ζήτησε να φύγει!

Την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου ζήτησε ο Πολωνός άσος – Δεν τον παραχωρούν οι Βαυαροί με λιγότερα από 117 εκατ. ευρώ. Έτσι, σύμφωνα με το «Sky Sports», ζήτησε από τη διοίκηση των Βαυαρών την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

lewa

Με την Μπάγερν, ο 32χρονος Πολωνός επιθετικός έχει κατακτήσει ό,τι τρόπαιο υπάρχει, από το 2014 μέχρι σήμερα, καταρρίπτοντας παράλληλα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023, ωστόσο δύσκολα -όπως όλα δείχνουν- θα παραμείνει έως τότε στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Η διοίκηση, πάντως, δεν είναι διατεθειμένη να ακούσει προσφορές από άλλες ομάδες, οι οποίες δεν θα είναι κοντά στις απαιτήσεις της. Αυτές, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, είναι κοντά στα 117 εκατ. ευρώ.

Δεδομένα, πάντως, αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βγει στην αγορά, σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων συλλόγων.

gazeta.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή