Μπακλαβά ο Μαράβας , Βουτσελά ο Τσιούτσιας Reviewed by Momizat on . Ο Σπύρος Μπακλαβάς ετοιμάζεται  για τη μάχη της Πόρτας με στόχο την επανεκλογή του Κώστα Μαράβα στο Δήμο Πύλης. Οι πληροφορίες θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο να Ο Σπύρος Μπακλαβάς ετοιμάζεται  για τη μάχη της Πόρτας με στόχο την επανεκλογή του Κώστα Μαράβα στο Δήμο Πύλης. Οι πληροφορίες θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο να Rating: 0

Μπακλαβά ο Μαράβας , Βουτσελά ο Τσιούτσιας

Μπακλαβά ο Μαράβας , Βουτσελά ο Τσιούτσιας

Ο Σπύρος Μπακλαβάς ετοιμάζεται  για τη μάχη της Πόρτας με στόχο την επανεκλογή του Κώστα Μαράβα στο Δήμο Πύλης. Οι πληροφορίες θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο να υποκύπτει στην πίεση του κουμπάρου και δημάρχου Πύλης για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης.

«Έδωσαν τα χέρια»… οι κουμπάροι

Ο Στέφανος Βουτσελάς του Αθανασίου γεννήθηκε το 1978 στα Τρίκαλα και είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα. Επί σειρά ετών, έχει εργαστεί σε τοπικά και όχι μόνο Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κυρίως στον έντυπο τύπο, ενώ ασχολείται ιδιαίτερα έντονα και με τον χώρο της μουσικής και του πολιτισμού γενικότερα μέσα από την ενασχόλησή του με ποικίλες σχετικές δραστηριότητες.

 

Με εκτίμηση,

Βαλάντης Τσιούτσιας

Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή