"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.8 C
Trikala

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 0-3: «Περίπατος» των Βαυαρών στη Βαρκελώνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το εύρος του σκορ δεν συνιστά τέτοια ντροπή, αλλά η ανακούφιση των οπαδών της ότι το κοντέρ σταμάτησε στα τρία γκολ, λέει πολλά.

Οι Καταλανοί για πρώτη φορά στην ιστορία τους υπέστησαν τρεις διαδοχικές ήττες στο Καμπ Νόου, μιας και είχαν προηγηθεί αυτές από Γιουβέντους (0-3), Παρί Σεν Ζερμέν (1-4). Το γεγονός που αποτύπωσε την τραγική εικόνα της Μπαρτσελόνα, ήταν ότι δεν έκανε σουτ εντός εστίας για πρώτη φορά σε όλη την ιστορία της στο Champions League

bayern34

Η Μπαρτσελόνα απογοήτευσε άνευ προηγουμένου, απέναντι σε μία Μπάγερν  που έκανε ό,τι ήθελε κι έπρεπε για να φύγει με νίκη χωρίς καν να ιδρώσει, με τους Μίλερ-Λεβαντόφσκι να συνεχίζουν από εκεί που το άφησαν στην «οκτάρα» του Final-8.

Με το ζόρι αισθητή η παρουσία της στο πρώτο μέρος, η ομάδα δεν μπόρεσε να ορθώσει ανάστημα και να θυμίσει έστω στο ελάχιστο το μεγαθήριο της περασμένης 15ετίας.

Φυσικό κι επόμενο, λοιπόν να κυριαρχήσει στο χορτάρι σε κατοχή κι έλεγχο του ματς, με τον πρώτο που βρήκε το θάρρος να σουτάρει προς την εστία του Τερ Στέγκεν να στέκεται τυχερός και να δικαιώνεται. Το σουτ του Γερμανού κόντραρε στον Έρικ Γκαρθία αλλά πήγαινε εξαρχής εντός εστίας και πιστώθηκε στον ίδιο, αποτελώντας το 7ο στα τελευταία έξι ματς απέναντι στους Καταλανούς.

Η εικόνα δεν άλλαξε, οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να παραγάγουν το παραμικρό, τελείωσαν το ματς δίχως τελική στον στόχο για πρώτη φορά στην ιστορία της στα «αστέρια» κι άφησε σε φάσεις-καρμπόν τον Λεβαντόφσκι να επεκτείνει τον εξωπραγματικό του λογαριασμό την τελευταία διετία. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης