Νέα παράταση στην αποχή – απεργία δικηγόρων Reviewed by Momizat on . Συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων, και αποφάσισε να παραταθεί η Πανελλαδική αποχή - απεργία των δικηγόρων, έως το Σάββατο 14 Μαΐου. Με Συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων, και αποφάσισε να παραταθεί η Πανελλαδική αποχή - απεργία των δικηγόρων, έως το Σάββατο 14 Μαΐου. Με Rating: 0

Νέα παράταση στην αποχή – απεργία δικηγόρων

Νέα παράταση στην αποχή – απεργία δικηγόρων

Συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων, και αποφάσισε να παραταθεί η Πανελλαδική αποχή – απεργία των δικηγόρων, έως το Σάββατο 14 Μαΐου.

Μεταξύ των λόγων είναι η εσπευσμένη ψήφιση του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία όπως αναφέρουν, δεν αρμόζει σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη Πολιτεία που σέβεται τους πολίτες και τις αρχές του κράτους δικαίου.

Επιπλέον σύμφωνα με το συντονιστικό οι ρυθμίσεις παραβιάζουν ευθέως το Σύνταγμα και την ευρωπαϊκή δημόσια τάξη, όπως έχει γνωμοδοτήσει και το Ελεγκτικό Συνέδριο. Ελλείπουν αναλογιστικές μελέτες για το ΕΤΑΑ που να τεκμηριώνουν το ύψος των επιβαλλόμενων εισφορών και των παροχών ενώ επιβάλλονται δημευτικού χαρακτήρα επιβαρύνσεις για τους Δικηγόρους, των οποίων η αξιοπρεπής διαβίωση και επαγγελματική υπόσταση τίθενται πλέον σε κίνδυνο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή