"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Νίκη και αποθέωση για τα Τρίκαλα BC

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala : Με ένα εκρηκτικό τρίτο δεκάλεπτο τα Τρίκαλα BC aries  κατάφεραν και μετέτρεψαν σε πάρτι το τελευταίο ματς και  έκλεισαν με νίκη τη σεζόν

Οι κυανέρυθροι επιβλήθηκαν με 84-67 του Απόλλωνα Πάτρας στο δημοτικό κλειστό , υπερκάλυψαν τη διαφορά ήττας του πρώτου αγώνα και τερμάτισαν στην ένατη θέση της βαθμολογίας που συνιστά και την  υψηλότερη κατάταξη της τριετούς παρουσίας τους στην Α1 του μπασκετ

Το παιχνίδι ξεκίνησε και τέλειωσε με αποθέωση των φιλάθλων (δυστυχώς το Γυμναστήριο  δεν ήταν γεμάτο) . Αποθέωση τόσο για τους παίκτες αλλά κυρίως για τον   Φλεβαράκη που έκλεισε συγκινημένος τη σεζόν ακούγοντας τους φιλάθλους να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του.

 

Τα Τρίκαλα BC Aries που μέχρι πριν τρεις αγωνιστικές έπαιζαν την παραμονή τους συγκέντρωσαν εννιά νίκες (όσες και την πρώτη σεζόν, πέρυσι είχαν οχτώ), κατετάγησαν στην 9η θέση που είναι ρεκόρ στην Α1 (πέρυσι και πρόπερσι ήταν στην 11η θέση) και αν η ΑΕΚ δεν είχε χάσει στο Ρέθυμνο θα έμπαιναν και στα πλέι οφ!

Η νίκη παράλληλα επί του Απόλλωνα Πατρών που έπαιζε για την είσοδο του στα πλέι οφ, έκλεισε τα στόματα των …συνομοσιολόγων καθώς μιλούσαν για αδιαφορία απο μέρους μας. Απο την νίκη ευνοήθηκε ο Κόροιβος που κέρδισε το Λαύριο και έπεσε ο Αρκαδικός που έχασε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.

Δεκάλεπτα: 23-17, 48-44, 75-54, 84-67.
Τρίκαλα BC (Φλεβαράκης): Σόκο 25 (1), Τσιάρας 5 (1), Βίλιαμσον 11 (3), Ρόμπινσον 17 (5), Μπράουν 17, Καντούγκαν 4, Τσιλούλης, Τζόουνς 2, Καλλές 3, Βαρυτιμιάδης.
Απόλλωνας Πατρών (Μέξας): Ντίλαρντ 16 (4), Κουζέλογλου 5, Μέιερ 2, Σάντλερ 4, Γουντς 16, Αργυρόπουλος, Βεργίνης 1, Μαστρογιαννόπουλος, Πάλμπλαντ 11 (3), Τζαουάρα 7, Λαμπρόπουλος 2, Νικολόπουλος 3 (1).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης