Νιάρος: «Είμαστε μέσα στον στόχο της ανόδου» Reviewed by Momizat on . sportrikala : Ο 26χρονος αριστερός μπακ αναφέρθηκε πως η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της, στην δύσκολη έδρα της Λαμίας και πόσο έχει βελτιωθεί προσωπικά τη φ sportrikala : Ο 26χρονος αριστερός μπακ αναφέρθηκε πως η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της, στην δύσκολη έδρα της Λαμίας και πόσο έχει βελτιωθεί προσωπικά τη φ Rating: 0

Νιάρος: «Είμαστε μέσα στον στόχο της ανόδου»

Νιάρος: «Είμαστε μέσα στον στόχο της ανόδου»

sportrikala : Ο 26χρονος αριστερός μπακ αναφέρθηκε πως η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της, στην δύσκολη έδρα της Λαμίας και πόσο έχει βελτιωθεί προσωπικά τη φετινή χρονιά φορώντας τα «κυανέρυθρα».

-Είναι εφικτός ο στόχος της ανόδου;

«Θεωρώ ότι είμαστε μέσα στον στόχο. Υπολείπονται 6 αγώνες ακόμη μέσα από τους οποίους θα πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε και στις 22 Μαΐου θα δούμε αν τα καταφέραμε η όχι».

-Πιστεύεις ότι η Λαμία είναι δύσκολη έδρα;

«Προσωπική μου άποψη είναι πως ίσως πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ομάδα του δευτέρου γύρου, με ένα πολύ καλό σύνολο ποδοσφαιριστών. Θα είναι ένα δύσκολο ματς ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες».

-Πόσο έχεις βελτιωθεί μέσα από τα Τρίκαλα την φετινή σεζόν;

«Τα Τρίκαλα είναι ένας μεγάλος σύλλογος της επαρχίας και φέτος η ομάδα μας απαρτίζεται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές άλλα και χαρακτήρες. Προσωπικά έχω βελτιωθεί και αυτό γιατί μέσα από το υψηλό επίπεδο της ομάδας εμείς οι πιο νεαροί παίκτες παίρνουμε καθημερινά καινούργια πράγματα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή