Νομός Τρικάλων – Διαχρονική αμέλεια και ανικανότητα Reviewed by Momizat on . Τέσσερις Βιομηχανικές Περιοχές διαθέτουν οι υπόλοιποι τρεις νομοί της περιφέρειας Θεσσαλίας (Καρδίτσας, Λάρισας, δύο στη Μαγνησία) και τα Τρίκαλα καμία. Αποτέλε Τέσσερις Βιομηχανικές Περιοχές διαθέτουν οι υπόλοιποι τρεις νομοί της περιφέρειας Θεσσαλίας (Καρδίτσας, Λάρισας, δύο στη Μαγνησία) και τα Τρίκαλα καμία. Αποτέλε Rating: 0

Νομός Τρικάλων – Διαχρονική αμέλεια και ανικανότητα

Νομός Τρικάλων – Διαχρονική αμέλεια και ανικανότητα

Τέσσερις Βιομηχανικές Περιοχές διαθέτουν οι υπόλοιποι τρεις νομοί της περιφέρειας Θεσσαλίας (Καρδίτσας, Λάρισας, δύο στη Μαγνησία) και τα Τρίκαλα καμία.

Αποτέλεσμα της έλλειψης ανάλογου θεσμοθετημένου χώρου στο νομό, είναι η άναρχη εγκατάσταση επιχειρήσεων(Βιομηχανίες – Βιοτεχνίες) – κυρίως επεξεργασίας τροφίμων-,με συνέπεια την αδυναμία τους να καρπωθούν τα οφέλη μιας οργανωμένης και οριοθετημένης ΒΙ.ΠΕ(Βιολογικός καθαρισμός, σύνδεση με Φυσικό Αέριο και συγκοινωνιακούς κόμβους). 

 
Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ενδεικτικό του πως αντιλαμβάνονται το ρόλο τους οι τοπικοί Παραγωγικοί Φορείς, που περισσότερο δραστηροποιούνται στη προσωπική προβολή των διοικήσεων τους παρά συμβάλλουν στην ανάπτυξη του νομού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή