Ξεμπλοκάρεται το φράγμα της Μεσοχώρας Reviewed by Momizat on . Κώστας Κουτσονάσιος Την έντονη αισιοδοξία τους για το ξεμπλοκάρισμα του υδροηλεκτρικού έργου της Μεσοχώρας εκφράζουν τις τελευταίες ημέρες ανώτατα κυβερνητικά σ Κώστας Κουτσονάσιος Την έντονη αισιοδοξία τους για το ξεμπλοκάρισμα του υδροηλεκτρικού έργου της Μεσοχώρας εκφράζουν τις τελευταίες ημέρες ανώτατα κυβερνητικά σ Rating: 0

Ξεμπλοκάρεται το φράγμα της Μεσοχώρας

Ξεμπλοκάρεται το φράγμα της Μεσοχώρας

Κώστας Κουτσονάσιος

Την έντονη αισιοδοξία τους για το ξεμπλοκάρισμα του υδροηλεκτρικού έργου της Μεσοχώρας εκφράζουν τις τελευταίες ημέρες ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, αφού όπως φαίνεται με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις και τις βελτιωμένες περιβαλλοντικές μελέτες, οι όποιες ενστάσεις και κωλύματα είχαν προκύψει, φαίνεται ότι ξεπερνιούνται. 

Θα πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο και κρίσιμο για την ανάπτυξη της περιοχής έργο που προωθεί η κυβέρνηση στο νομό μετά το βόρειο τμήμα του Ε-65, μέσα σε ελάχιστο διάστημα και μετά από χρόνιες καθυστερήσεις. 

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε κατ` ευχήν και σύντομα να τριτώσει το καλό, με την ταχεία επίλυση του ζητήματος της Εθνικής οδού Τρικάλων – Άρτας(τμήμα γέφυρα Αλεξίου – Αρματολικό).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή