Ξεχωριστή βραδιά με τον Μάκη Σεβίλογλου στον «Μανδραγόρα» Reviewed by Momizat on . Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στον «Μανδραγόρα», όπου ο Μάκης Σεβίλογλου παρουσίασε τη νέα του καινούρια δισκογραφική δουλειά με Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στον «Μανδραγόρα», όπου ο Μάκης Σεβίλογλου παρουσίασε τη νέα του καινούρια δισκογραφική δουλειά με Rating: 0

Ξεχωριστή βραδιά με τον Μάκη Σεβίλογλου στον «Μανδραγόρα»

Ξεχωριστή βραδιά με τον Μάκη Σεβίλογλου στον «Μανδραγόρα»

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στον «Μανδραγόρα», όπου ο Μάκης Σεβίλογλου παρουσίασε τη νέα του καινούρια δισκογραφική δουλειά με τίτλο: «Ανάποδη Ψυχή».

Πρόκειται για ένα δίσκο με 13 δικές του συνθέσεις, (12 τραγούδια και ένα μουσικό θέμα), όπου τους στίχους, έχουν γράψει ο ίδιος σε εφτά τραγούδια, ο Γιώργος Κορδέλλας σε ένα, η Μαρία Μουτσάκη σε τρία και η Ζήνια Καταπότη σε ένα.
Για τη νέα δισκογραφική δουλειά μίλησαν η Μαρία Μουτσάκη που συμμετέχει και στιχουργικά στην «Ανάποδη ψυχή», ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ  Χρήστος Κοντός και ο συνθέτης. Στη συνέχεια ακολούθησε μια ξεχωριστή βραδιά όπου ο Μάκης Σεβίλογλου κι οι συνεργάτες του Μάριος Μακρής, Θάνος Σταυρίδης και Δημήτρης Κίτσιος παρουσίασαν τραγούδια του δίσκου, παλιότερες συνθέσεις του ίδιου, αλλά και γνωστά τραγούδια από την ελληνική μουσική σκηνή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή