Ξύλο και χημικά στα Άγραφα σε διαμαρτυρία κατά των ανεμογεννητριών [video] Reviewed by Momizat on . Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή στα Άγραφα, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στη δημιουργία αιολικών πάρκων σε παρθένες κορυφογραμμές της κεντρι Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή στα Άγραφα, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στη δημιουργία αιολικών πάρκων σε παρθένες κορυφογραμμές της κεντρι Rating: 0

Ξύλο και χημικά στα Άγραφα σε διαμαρτυρία κατά των ανεμογεννητριών [video]

Ξύλο και χημικά στα Άγραφα σε διαμαρτυρία κατά των ανεμογεννητριών [video]

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή στα Άγραφα, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στη δημιουργία αιολικών πάρκων σε παρθένες κορυφογραμμές της κεντρικής Πίνδου.

Διαδηλωτές ενάντια στις ανεμογεννήτριες συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν δημιουργήσει φραγμό στον δρόμο προς ένα εργοτάξιο. Ακολούθησαν άγριες μάχες σώμα με σώμα, με τους άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών.

Στη διαδήλωση συμμετείχαν μέλη συλλογικοτήτων και φορέων της περιοχής, καθώς και απλοί πολίτες που εναντιώνονται στα αιολικά πάρκα, κάνοντας λόγο για κίνδυνο μεγάλης οικολογικής καταστροφής. Σημειώνεται ότι στο έργο αντιτίθενται και οι δημοτικές αρχές της ευρύτερης περιοχής.

Σχόλια (2)

 • Anagnostis

  Να κάνουν διαδήλωση και στα θερμοηλεκτρικά που μολύνουν το περιβάλλον. Έχει περισσέψει η υποκρισία των δήθεν οικολόγων, που εργαλειοποιούνται από αντιδραστικούς και κόμματα.

  Απάντηση
 • Chris

  Το κράτος των εφοπλιστών καλά κρατεί ! Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν και δεν τρώμε σανό για δήθεν πράσινη ανάπτυξη ! Αν θέλουν να προστατέψουν το περιβάλλον ας ελέγξουν πρώτα αυτούς που το μολύνουν ( εργοστάσια , ξενοδοχεία σε δασικές περιοχές ,
  γερασμένος στόλος στα λιμάνια και γενικά σε όλα τα ΜΜΜ και πολλά άλλα ) ! Στο τέλος βάλτε ανεμογεννήτριες και στην Ακρόπολη…οι σκλάβοι σας (πολίτες-κομματοσκυλα και ΜΜΕ) δεν θα πουν τίποτα !

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή