Οι γυναίκες της Φαρκαδόνας φωτογραφίζονται με παραδοσιακές φορεσιές αγκαλιάζοντας όλες τις γυναίκες της Ελλάδας. Reviewed by Momizat on . Πριν από λίγο καιρό έγινε το ξεκίνημα. Ένα όραμα παίρνει σάρκα και οστά.... Οι φωτογραφίες αυτές καταφέρνουν να αντανακλούν μια νοσταλγική διάθεση που φτάνει μέ Πριν από λίγο καιρό έγινε το ξεκίνημα. Ένα όραμα παίρνει σάρκα και οστά.... Οι φωτογραφίες αυτές καταφέρνουν να αντανακλούν μια νοσταλγική διάθεση που φτάνει μέ Rating: 0

Οι γυναίκες της Φαρκαδόνας φωτογραφίζονται με παραδοσιακές φορεσιές αγκαλιάζοντας όλες τις γυναίκες της Ελλάδας.

Οι γυναίκες της Φαρκαδόνας φωτογραφίζονται με παραδοσιακές φορεσιές αγκαλιάζοντας όλες τις γυναίκες της Ελλάδας.

Πριν από λίγο καιρό έγινε το ξεκίνημα. Ένα όραμα παίρνει σάρκα και οστά….

Οι φωτογραφίες αυτές καταφέρνουν να αντανακλούν μια νοσταλγική διάθεση που φτάνει μέχρι το μακρινό παρελθόν του αγαπημένου μας χωριού. Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε θύμησες στους μεγαλύτερους και να γίνει συνδετικός κρίκος με το παρελθόν και τις ρίζες μας για τους νεώτερους.

Είμαστε βέβαιες ότι το παρόν ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ- ΛΕΥΚΩΜΑ θα ξυπνήσει αναμνήσεις και θα δημιουργήσει συναισθήματα νοσταλγίας.Το παράτολμο αλλά συνάμα πρωτότυπο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε με το σκεπτικό ότι η προσωπικότητα των Γυναικών ενδεδυμένη με παραδοσιακή φορεσιά εκτός από την προβολή του Συλλόγου θα βοηθήσει στην ταμειακή ενίσχυση του συλλόγου έτσι ώστε ο Σύλλογος να έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις και δραστηριότητες όλη την επόμενη χρονιά.

Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή