Οι τέσσερις Τρικαλινοί κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι Reviewed by Momizat on . H Koινοβουλευτική μας αντιπροσωπεία στην νέα Βουλή , τρεις άνδρες και μία γυναίκα με τον Σάκη Παπαδόπουλο 14.195 σταυρούς , Παναγιώτα Δριτσέλη 10.320 και Χρήστο H Koινοβουλευτική μας αντιπροσωπεία στην νέα Βουλή , τρεις άνδρες και μία γυναίκα με τον Σάκη Παπαδόπουλο 14.195 σταυρούς , Παναγιώτα Δριτσέλη 10.320 και Χρήστο Rating: 0

Οι τέσσερις Τρικαλινοί κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι

Vouleyttes

H Koινοβουλευτική μας αντιπροσωπεία στην νέα Βουλή , τρεις άνδρες και μία γυναίκα με τον Σάκη Παπαδόπουλο 14.195 σταυρούς , Παναγιώτα Δριτσέλη 10.320 και Χρήστο Σιμορέλη από τον Σύριζα με 6.790 . Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο πρώην υπουργός ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας 17.110 από την Νέα Δημοκρατία .Τα βιογραφικά τους :
ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ο Σάκης Παπαδόπουλος : Γιατρός, πρώην Διευθυντής της Β/ΠΑΘ.ΚΛΙΝΙΚΗΣ του Γ.Ν.Τρικάλων
Μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ
Διετέλεσε : Μέλος της Ε.Γ. της ΟΕΝΓΕ, Πρόεδρος της Ε.Ν.Γιατρών Τρικάλων, Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Ν.Σ. Τρικάλων, Αντινομάρχης – Πρόεδρος της Ν.Ε. Υγείας, Δημοτικός Σύμβουλος, Μέλος της Κ.Ε. της Κ.Ε.Α. και του ΣΥΝ, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Τρικάλων

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΡΙΤΣΕΛΗ
Dritseli
Η Παναγιώτα Δριτσέλη γεννήθηκε στα Τρίκαλα.
Επάγγελμα:Φιλόλογος.
Σπουδές:Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Ξένες γλώσσες:Αγγλική και Ισπανική.
Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του 2012 με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ .
Επιτροπές
Συμμετείχε στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων καθώς και στην αντίστοιχη Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας-Αιγύπτου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΟΡΕΛΗΣ
simorelis1
Χρήστος Σιμορέλης: Γεννήθηκε στη Μουριά Τρικάλων από γονείς αγρότες. Σπούδασε φαρμακευτική στη Bologna της Ιταλίας. Ζει και εργάζεται ως φαρμακοποιός στα Τρίκαλα. Οργανώθηκε στο χώρο της Αριστεράς ως φοιτητής στα χρόνια της δικτατορίας.Είναι μέλος της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και πρώην γραμματέας του Συνασπισμού Τρικάλων.
Συνδικαλιστής στο χώρο της υγείας, πρώην γραμματέας του Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων καθώς επίσης και στο χώρο του αθλητισμού ως πρώην γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Τρικάλων.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ
Κώστας-Σκρέκας

Ο Κώστας Σκρέκας γεννήθηκε το 1973. Κατάγεται από την Μεγάρχη Τρικάλων.
Σπουδές
• Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
• Το 2000 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη “Διαχείριση Μεγάλων Τεχνικών Έργων” στο τμήμα Civil Engineering, στο University of Birmingham της Αγγλίας.
Γλώσσες
• Αγγλικά
• Γαλλικά
• Ιταλικά.
Σεμινάρια /Συνέδρια
• Απέκτησε τον τίτλο του Κύριου Επιθεωρητή σε συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9000/ 94.
• Παρακολούθησε δεκάδες διεθνή συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στις θεματικές ενότητες:
Negotiations
Strategic Management
Global Marketing Management
Εργασίες
Συνέγραψε τις εργασίες:
• «Ανάκτηση – Ανακύκλωση Πλαστικών Απορριμμάτων»,
• «The use of Value Management Methodology for the development of a Business Plan»
Στρατιωτικές υποχρεώσεις
1997 -1999 Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Εφεδρος Αξιωματικός του Μηχανικού, ΥΕΑ, με διάκριση.
Εργασιακή εμπειρία
Το 2000 εργάστηκε ως μάνατζερ Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της εταιρείας Mantis S.A. και στη συνέχεια το 2001 ίδρυσε την εταιρεία Fortis S.A. και από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου προσφέρει τις υπηρεσίες του ως σήμερα εφαρμόζοντας πρωτοποριακές τεχνικές.
Η εταιρεία σήμερα καλύπτει πανελλαδικά όλα τα κανάλια της αγοράς από το οργανωμένο λιανεμπόριο, το Χονδρεμπόριο, τα καταστήματα HO.RE.CA καθώς και ανεξάρτητα σημεία πώλησης. Αντιπροσωπεύει 3 από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους της Ευρώπης και έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο των τροφίμων και ποτών.
Πολιτική δραστηριότητα
• Το 2012 ορίστικε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου καθώς και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής των Ελλήνων.
• Το 2012 στις εκλογές της 6ης Μαίου και 17ης Ιουνίου εξελέγει βουλευτής Νομού Τρικάλων με τη Νέα Δημοκρατία.
• Το 2010 ορίστηκε Τομεάρχης Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄Αθηνών και μέλος Γραμματείας Οργανωτικού.
• Το 2007 ορίστηκε Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λάρισας.
• Εκπροσώπησε τους φοιτητές ως μέλος της Συγκλήτου ΑΠΘ, μέλος της Κοσμητείας Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.
• Το 1994 εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ. Ίδρυσε το περιοδικό του Συλλόγου Φοιτητών «Θέσεις και Αντιθέσεις» που εκδίδεται μέχρι και σήμερα.
• Το 1993-1994 ως Υπεύθυνος ΔΑΠ –ΝΔΦΚ της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. η παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πέτυχε ποσοστό αυτοδυναμίας 57,86% στις φοιτητικές εκλογές.
• Την περίοδο 1991 -1993 διετέλεσε μέλος της Γραμματείας Ιδεολογικού και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Σχόλια (1)

  • Αγγελική Μαλέκα

    Προσωπικά πιστεύω ότι καλό θα ήταν και στην Ελλάδα η Πολιτική μας σκηνή να δίνει ευκαιρίες στους πολίτες της χώρας, να εφαρμόζει τους νόμους και να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα τους.Τέλος ας πάψουν να κάνουν τα χατίρια κάποιων είς βάρος άλλων.Ευρωπαϊκό δίκαιο έχουμε?Η απλά το έχουμε για μεταπτυχιακό.Ευχαριστώ, για την φιλοξενία δεν έχω δική μου ιστοσελίδα.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή