Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων συγχαίρει την Φένια Τζέλη Reviewed by Momizat on . Το Δ.Σ.  καθώς και η μεγάλη οικογένεια του  Γ.Σ.Τρικάλων συγχαίρει την Φένια  Τζέλη για την σπουδαία εμφάνισή της στο TKD στους Ολυμπιακούς Αγώνε Το Δ.Σ.  καθώς και η μεγάλη οικογένεια του  Γ.Σ.Τρικάλων συγχαίρει την Φένια  Τζέλη για την σπουδαία εμφάνισή της στο TKD στους Ολυμπιακούς Αγώνε Rating: 0

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων συγχαίρει την Φένια Τζέλη

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων συγχαίρει την Φένια Τζέλη

Το Δ.Σ.  καθώς και η μεγάλη οικογένεια του  Γ.Σ.Τρικάλων συγχαίρει την Φένια  Τζέλη για την σπουδαία εμφάνισή της στο TKD στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2920 δείχνοντας τα σπάνια χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας αθλητής αυτού του επιπέδου.

Συγχαίρουμε επίσης τον προπονητή της Νίκο Παϊταρίδη γι’ αυτή την τεράστια επιτυχία της Φένιας να την οδηγήσει αφ’ ενός να μετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που είναι από μόνη της  η συμμετοχή και μόνο τεράστια επιτυχία και εφ’ ετέρου να πάρει την 7η θέση.

Η ωριμότητα  με την οποία αντιμετώπισε την αντίπαλό της, παρά το νεαρό της ηλικίας της,  δείχνει ότι έχει πολύ μεγάλο αθλητικό μέλλον και ίσως στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες να επιστρέψει στα Τρίκαλα με ένα Ολυμπιακό Μετάλλιο.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή