Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων τιμά την ιστορία του, τους αθλητές του και τους κορυφαίους Τρικαλινούς δημιουργούς. Reviewed by Momizat on . Στο Κέντρο Έρευνας - Μουσείο Τσιτσάνη η οργανωτική επιτροπή του Trikala City Run παραχώρησε συνέντευξη τύπου όπου και παρουσίασε τις πτυχές του νέου εγχειρήματο Στο Κέντρο Έρευνας - Μουσείο Τσιτσάνη η οργανωτική επιτροπή του Trikala City Run παραχώρησε συνέντευξη τύπου όπου και παρουσίασε τις πτυχές του νέου εγχειρήματο Rating: 0

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων τιμά την ιστορία του, τους αθλητές του και τους κορυφαίους Τρικαλινούς δημιουργούς.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων τιμά την ιστορία του, τους αθλητές του και τους κορυφαίους Τρικαλινούς δημιουργούς.

Στο Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη η οργανωτική επιτροπή του Trikala City Run παραχώρησε συνέντευξη τύπου
όπου και παρουσίασε τις πτυχές του νέου εγχειρήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαϊου στα Τρίκαλα.

Ο αγώνας δρόμου είναι αφιερωμένος στους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές Σοφία Σακοράφα και Χρήστος Παπανικολάου όπως επίσης και στους μεγάλους Τρικαλινούς δημιουργούς. Από τις γειτονιές που μεγάλωσαν οι Β. Τσιτσάνης , Απ Καλδάρας , Κώστας Βίρβος , Δημήτρης Μητροπάνος και Γιώργος Σαμολαδάς θα περάσουν οι αθλητές και οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές είναι μοναδικές.

Την σπουδαία αθλητική εκδήλωση στηρίζουν η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων

Με πάθος, πείσμα, αποφασιστικότητα, διάθεση προσφοράς, η οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων ετοιμάζει μια υπέροχη αθλητική εκδήλωση .

O Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Χαχάμης τόνισε πως στόχος του αθλητικού αυτού γεγονότος είναι να βγάλει τον Τρικαλινό και όχι μόνο, κόσμο στους δρόμους της πόλης , σε ένα πάντρεμα του αθλητισμού με τον πολιτισμό, υπογραμμίζοντας ότι τα Τρίκαλα είναι το σταυροδρόμι του πολιτισμού με άπειρες φυσικές ομορφιές.

Αποτέλεσμα εικόνας για τρικαλινοι δημιουργοι

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή