Ο Δήμαρχος Τρικκαίων αποχαιρετά τον Γιώργο Ζιάκα Reviewed by Momizat on . Με μια λιτή δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, αποχαιρετά εκ μέρους του Δήμου, τον φιλόλογο, ιστορικό, αρχ Με μια λιτή δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, αποχαιρετά εκ μέρους του Δήμου, τον φιλόλογο, ιστορικό, αρχ Rating: 0

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων αποχαιρετά τον Γιώργο Ζιάκα

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων αποχαιρετά τον Γιώργο Ζιάκα

Με μια λιτή δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, αποχαιρετά εκ μέρους του Δήμου, τον φιλόλογο, ιστορικό, αρχαιολόγο, τρικαλινό επιστήμονα Γιώργο Ηλ. Ζιάκα. 

Ο κ. Παπαστεργίου επισημαίνει ότι «η πολύχρονη και ουσιαστική ενασχόληση του Γιώργου Ζιάκα με την αρχαία Τρίκκη, τον αρχαιολογικό και ιστορικό θησαυρό των Τρικάλων και τον Ασκληπιό, χάραξαν τον δρόμο για να στηριχθεί με επιστημονικό τρόπο η μακραίωνη ιστορία της περιοχής μας. Ακούραστος και συνεπής, λάτρης της ιστορικής μας παράδοσης, τεκμηρίωσε και ερεύνησε σημαντικές στιγμές των Τρικάλων σε διάφορες περιόδους. Ως εκπαιδευτικός, ως ερευνητής, ως επιστήμονας, κατέκτησε επάξια τον τίτλο του Δασκάλου, για πλήθος τρικαλινών που εμπνεύστηκαν ή στηρίχθηκαν στο πολυσχιδές έργο του, το οποίο είναι πυλώνας γνώσης για την Τρίκκη.

Απευθύνω τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή