Ο εντυπωσιακός γάμος του Περικλή και της Χριστίνας Reviewed by Momizat on . Ένα όμορφο ζευγάρι ένωσε τις ζωές του με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Περικλή Πάνο και την εκλεκτή της καρδιάς του, γυμνάστρια, Χριστί Ένα όμορφο ζευγάρι ένωσε τις ζωές του με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Περικλή Πάνο και την εκλεκτή της καρδιάς του, γυμνάστρια, Χριστί Rating: 0

Ο εντυπωσιακός γάμος του Περικλή και της Χριστίνας

Ο εντυπωσιακός γάμος του Περικλή και της Χριστίνας

Ένα όμορφο ζευγάρι ένωσε τις ζωές του με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Περικλή Πάνο και την εκλεκτή της καρδιάς του, γυμνάστρια, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Ο γάμος της Χριστίνας και του Περικλή, τα είχε όλα, μα πιο πολύ είχε την αγάπη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Οι δύο νέοι επέλεξαν να τελέσουν το γάμο τους στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων παρουσία εκλεκτών φίλων και συγγενών με κουμπάρο τον Απόστολο Ντούμα.

Ο γαμπρός περίμενε τη νύφη στην εκκλησία η οποία έφτασε απαστράπτουσα στο εντυπωσιακό νυφικό που ετοίμασε με πολύ μεράκι και δουλεμένο με γαλλική δαντέλα η καταξιωμένη πλέον στο είδος της Σόφη Μαύρου – Τζιουβάρα, και με τους καλεσμένους να της επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε και η βάφτιση του γιού τους. Νονός ο Δημήτρης Κωφός που του έδωσε το όνομα Κωνσταντίνος.

 

sofhgamospanoy2sofhgamospanoy3sofhgamospanoy4sofhgamospanoy5sofhgamospanoy6sofhgamospanoy7sofhgamospanoy8sofhgamospanoy9sofhgamospanoy10sofhgamospanoy11sofhgamospanoy12sofhgamospanoy13sofhgamospanoy14sofhgamospanoy15

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή