Ο Κούγιας αναλαμβάνει την συνυπεράσπιση του Λιγνάδη Reviewed by Momizat on . Την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Το έκανε γνωστό πριν από λίγη ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μ Την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Το έκανε γνωστό πριν από λίγη ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μ Rating: 0

Ο Κούγιας αναλαμβάνει την συνυπεράσπιση του Λιγνάδη

Ο  Κούγιας αναλαμβάνει την συνυπεράσπιση του Λιγνάδη

Την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Το έκανε γνωστό πριν από λίγη ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μιλώντας τηλεφωνικά.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη του κ. Κούγια στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο οποίος μάλιστα όταν αναχώρησε συνοδευόταν από τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκο Γεωργουλέα, μετά από επίσκεψη στον υπό κράτηση σκηνοθέτη-ηθοποιό. Όπως είπε, με τον κ. Γεωργουλέα θα αναλάβουν τη συνυπεράσπιση.

Τόνισε ωστόσο ότι εκπροσωπεί μεν τον κορυφαίο Έλληνα σκηνοθέτη, αλλά θέλει πρώτα να έχει πλήρη εικόνα της δικογραφίας για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάτι που αντιβαίνει στις αρχές του, με βάση τις οποίες υπερασπίζεται ανθρώπους ως ποινικολόγος εδώ και 46 χρόνια. “Στην πολυετή σταδιοδρομία μου ξέρετε ότι δεν έχω υπερασπιστεί ποτέ τοκογλύφους και παιδόφιλους. Θα διαβάσω τη δικογραφία και θα κινηθώ ανάλογα” είπε χαρακτηριστικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή