Ο Κ. Καραμπάτσας διοικητής στο Πανεπιστημιακό Reviewed by Momizat on . Επείγουσα λύση ανάγκης, στις παρούσες συνθήκες, για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο παραμένει ακέφαλο το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με έγκυρες π Επείγουσα λύση ανάγκης, στις παρούσες συνθήκες, για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο παραμένει ακέφαλο το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με έγκυρες π Rating: 0

Ο Κ. Καραμπάτσας διοικητής στο Πανεπιστημιακό

karampatsas

Επείγουσα λύση ανάγκης, στις παρούσες συνθήκες, για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο παραμένει ακέφαλο το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τοποθετείται διοικητής ο Κώστας Καραμπάτσας, ο οποίος μετακινείται από το τιμόνι του νοσοκομείου Βόλου. Καθώς το υπουργείο δεν μπορεί να τοποθετήσει νέους διοικητές πριν αλλάξει η σχετική νομοθεσία και καθώς οι ανάγκες στο Πανεπιστημιακό ήταν ιδιαίτερα πιεστικές, επιλέχθηκε η διαδικασία απόσπασης διοικητή από άλλο νοσοκομείο της ίδιας υγειονομικής περιφέρειας.
Πρόκειται για απόφαση του υπουργού Παν. Κουρουμπλή μετά από εισήγηση του διοικητή της ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου. Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Καραμπάτσας είχε θητεύσει με επιτυχία και διοικητής στο ΓΝΛ, το οποίο επίσης θα διοικεί τώρα πάλι ξανά μαζί με το Πανεπιστημιακό.

πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας