Ο Μικέλης που αδιαφορεί για το πολιτικό κόστος Reviewed by Momizat on . Αν μπορούμε να διακρίνουμε κάτι στα άρθρα του Μικέλη Χατζηγάκη είναι ότι δεν υποκύπτει σε "εκβιασμούς της κοινής γνώμης"... και δεν υπολογίζει το πολιτικό και κ Αν μπορούμε να διακρίνουμε κάτι στα άρθρα του Μικέλη Χατζηγάκη είναι ότι δεν υποκύπτει σε "εκβιασμούς της κοινής γνώμης"... και δεν υπολογίζει το πολιτικό και κ Rating: 0

Ο Μικέλης που αδιαφορεί για το πολιτικό κόστος

Ο Μικέλης που αδιαφορεί για το πολιτικό κόστος

Αν μπορούμε να διακρίνουμε κάτι στα άρθρα του Μικέλη Χατζηγάκη είναι ότι δεν υποκύπτει σε “εκβιασμούς της κοινής γνώμης”… και δεν υπολογίζει το πολιτικό και κομματικό κόστος. 

Χωρίς να υπακούει σε μικροπολιτικές λογικές αλλά με τεκμηριωμένες πολιτικές αναλύσεις θέτει ζητήματα πολύ μακράν από τους  πλέον συντηρητικούς σε βαθμό σκοταδισμού  και αυτό γίνεται σαφές στην κοινωνία .  

Δείχνει να μην  υπολογίζει πολιτικό ή κομματικό κόστος υπερασπιζόμενος τις πολιτικές του θέσεις (ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του)  .

  Τελευταίο παράδειγμα , την ώρα που “σύντροφοι” του έβαζαν τη στολή του μακεδονομάχου και μπέρδευαν τον εθνικισμό με τον πατριωτισμό ο ίδιος αποδεικνύει επί της ουσίας, ότι είναι αδέσμευτος ως πολιτική προσωπικότητα  , πορεύεται με βάση το αξίωμα “αρχή άνδρα δείκνυσι” και αυτό είναι απολύτως βέβαιο ότι  θα εκτιμηθεί  από την κοινωνία. 

Σχόλια (7)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή