«Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος» είπε ο πρωθυπουργός-Συνέστησε νηφαλιότητα και υπομονή Reviewed by Momizat on . Συνέστησε νηφαλιότητα και υπομονή - «Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος» είπε ο πρωθυπουργός - Διαβεβαίωσε ότι εγγυάται την ασφάλεια μισθών, συντάξεων και καταθέσε Συνέστησε νηφαλιότητα και υπομονή - «Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος» είπε ο πρωθυπουργός - Διαβεβαίωσε ότι εγγυάται την ασφάλεια μισθών, συντάξεων και καταθέσε Rating: 0

«Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος» είπε ο πρωθυπουργός-Συνέστησε νηφαλιότητα και υπομονή

Tsipras A

Συνέστησε νηφαλιότητα και υπομονή – «Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος» είπε ο πρωθυπουργός – Διαβεβαίωσε ότι εγγυάται την ασφάλεια μισθών, συντάξεων και καταθέσεων

Η απόφαση για capital controls δεν έχει άλλο στόχο πέρα από το να εκβιάσει τη βούληση του ελληνικού λαού και να παρεμποδίσει τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό.

Η άρνηση της ολιγοήμερης παράτασης και η απόπειρα ακύρωσης του δημοψηφίσματος αποτελεί πράξη εκβιασμού και ντροπή, συνέχισε ο κ. Τσίπρας εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση προς τους Ευρωπαίους δανειστές.

Η άρνηση της παράτασης από το Eurogroup σήμερα την ΕΚΤ να μην αυξήσει την ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών και ανάγκασε την ΤτΕ να εισηγηθεί περιορισμό της κίνησης κεφαλαίων, μετά από την εισήγηση της ΕΚΤ, με σκοπό να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Η χθεσινή απόφαση του EG & σημερινή απόφαση της ΕΚΤ δεν έχουν κανέναν άλλο στόχο πέρα από το να εκβιάσουν τη βούληση του ελληνικού λαού

Η άρνηση της παράτασης αποτελεί μέγιστη προσβολή και ντροπή. Έστειλα εκ νέου το αίτημα παράτασης στους Ευρωπαίους αρχηγούς. Είναι οι μόνοι που μπορούν να δώσουν τα εργαλεία στην ΕΚΤ.

Αυτό που απαιτείται τις επόμενε ημέρες είναι νηφαλιότητα και υπομονή.

Οι καταθέσεις των πολιτών είναι διασφαλισμένες, όπως οι μισθοί και οι συντάξεις. Έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι το δίκιο μπορεί να κερδίσει, να στείλουμε μήνυμα ελπίδας στην Ευρώπη. Ο μόνος μας φόβος, είναι ο φόβος, δεν θα τον αφήσουμε να μας κερδίσει, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας.

Αναμένω άμεση αντίδρασή τους σε ένα στοιχειώδες αίτημα δημοκρατίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή